Ράσταβατς: «Δύσκολο να αποδεχτώ πως δε νικήσαμε»!

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης: Χαρούμενος με την απόδοση του Αστέρα Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς, που τόνισε πως η ομάδα του πλήρωσε δύο λάθη στη Λαμία!

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την απόδοση του Αστέρα Τρίπολης στη Λαμία, έμεινε ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο τεχνικός των Αρκάδων έκανε λόγο για εξαιρετικό παιχνίδι της ομάδας της Πελοποννήσου, ενώ ταυτόχρονα επισήμανε πως πρέπει να κρατήσουν την επιθετική νοοτροπία.

Όσο για το τι έφταιξε και τελικά δεν ήρθε η νίκη στη Λαμία; Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα ήταν τα δύο λάθη που έκανε ο Αστέρας και έφεραν τα τέρματα των γηπεδούχων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

«Είναι δύσκολο να αποδεχτώ πως δε νικήσαμε αυτό το ματς. Παίξαμε πολύ καλά, κάναμε δύο λάθη και δυστυχώς αυτά τα λάθη ήταν τα γκολ των αντιπάλων. Ήταν περίεργο παιχνίδι, στο τέλος υπήρχε κατάσταση που θα μπορούσαμε μέχρι και να χάσουμε. Για μένα αυτό που μου άρεσε είναι πως είδα την συμπεριφορά της ομάδας που ήθελε να νικήσει».

Για το τι κρατά απ’ το ματς: «Πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη συμπεριφορά για να επιτεθούμε, να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, να κρατήσουμε τον τρόπο που θα κάνουμε επιθέσεις όπως τις θέλουμε».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss