Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ! “Τέλος ο Βόβορας…” – Χαμός μετά την ήττα ντροπή – Ποιος ο διάδοχος! | Sportdog Team

Γιώργος ΒόβοραςΠαναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολη είναι πλέον η παρουσία του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, αποτελεί ήδη παρελθόν.

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή ηττήθηκε από το Λαύριο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την κακή πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, φαίνεται πως αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα οι Πράσινοι σε αλλαγή προπονητή.

Ήδη από τα μεσάνυχτα και μετά υπήρχε έντονη φημολογία περί πιθανής αποχώρησής του Βόβορα, ωστόσο στις 02.00 τα ξημερώματα υπήρξε ρεπορτάζ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν πλέον οριστικές εξελίξεις και απόλυση!

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης έκριναν πως η ομάδα χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή και προχωρούν σε αλλαγή προπονητή, πριν το σημαντικό ματς με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη το βράδυ.

Όσον αφορά τον διάδοχο, ακόμα είναι πολύ νωρίς, ωστόσο πολλά θα κριθούν από τις συναντήσεις που θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας. Τότε πιθανότατα θα ανακοινωθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το διαζύγιο με τον Βόβορα. Όλα δείχνουν πάντως, πως στο παιχνίδι της Πέμπτης, στον πάγκο θα κάθεται κάποιος από τους νυν βοηθούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για τεράστια ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟ με πασίγνωστο παικταρά – Θα… τρελαθούν οι Αγγελόπουλοι!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss