Ροζ: Η μεγαλύτερη τάση και πώς να τη φέρεις στη ζωή σου!

Μέρες δύσκολες. Πανδημία. Απόσταση. Άγχος. Η ψυχική δύναμη και η αισιοδοξία πιο απαραίτητα από ποτέ. Ροζ. Σε όλες τις αποχρώσεις και εντάσεις του. Ξόρκισε το γκρίζο των ημερών με ροζ. Ροζ όπως η αγάπη. Το πιο ισχυρό συναίσθημα. Αγάπη για σένα. Αγάπη για τους άλλους. Εκεί εστίασε. Στα θετικά. Στην καρδιά σου. Και νιώσε. Νιώσε όσο πιο όμορφα μπορείς. Βάλε χρώμα στη ζωή σου και άφησε την αισιοδοξία να εισβάλει στην ψυχή σου. Θα τα καταφέρουμε! Με αγάπη και πολύ ροζ Vechro!

Αγόρασε στον εαυτό σου λουλούδια. Πρόσθεσε στο σπίτι σου τη φρεσκάδα τους που θα σε κάνει να χαμογελάς. Θύμισε στον εαυτό σου, πως παρά τις δυσκολίες, η ζωή είναι ωραία.

-Κάνε στους αγαπημένους σου ένα δωράκι. Έτσι. Χωρίς λόγο. Κάτι μικρό. Δεν έχει σημασία η αξία, η κίνηση μετράει, η σκέψη. Οι απρόσμενες κινήσεις αγάπης είναι οι καλύτερες.

-Κράτησε ημερολόγιο ευγνωμοσύνης. Κάθε βράδυ ή κάθε πρωί. Γράψε όλα τα καλά που έχεις ή όλα τα καλά που συνέβησαν στη διάρκεια της ημέρας. Ένα χαμόγελο, μια ευγενική κίνηση, μια όμορφη κουβέντα. Το οξυγόνο που αναπνέεις, η φύση, οι δικοί σου άνθρωποι που υπάρχουν στη ζωή σου, το αυτοκίνητό σου, τα πόδια σου, τα χέρια σου, η όρασή σου…

-Κάνε ένα νοητό ταξίδι στα όσα έχεις καταφέρει. Αναγνώρισε τα θετικά σου. Σημείωσε τα καλά σου. Τα όμορφα μάτια σου. Τους στόχους που κατάφερες. Η καλή σου η καρδιά. Πες στον εαυτό σου ένα μπράβο. Του αξίζει. Τόσο έχει κουραστεί.

-Κάνε κοπλιμέντα στους αγαπημένους σου. Μίλησέ τους. Πες τους γιατί τους αγαπάς. Υπογράμμισε τα θετικά τους. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

-Να κοιτάς τι έχεις. Να μην εγκλωβίζεσαι στο τι δεν έχεις. Και να σκέφτεσαι θετικά. Μην σκαλώνεις στα αρνητικά γιατί τα πολλαπλασιάζεις στη ζωή σου. Διαλογίσου. Βοηθάει. Να γιορτάζεις την κάθε μέρα σου με οποιονδήποτε τρόπο. 

-Φρόντισε να καλομαθαίνεις τον εαυτό σου. Γέμισε την μπανιέρα και άραξε. Πάρε βαθιές ανάσες. Βάλε ένα ποτήρι κρασί και διάβασε ένα βιβλίο. Άκουσε την αγαπημένη σου μουσική. Κάνε κάτι που θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς, να διώξεις τις τοξίνες. Ουφ!

-Να σε προσέχεις! Τη διατροφή σου, τη γυμναστική σου, την ευεξία σου. Να σε προσέχεις σαν τα μάτια σου. Αυτή είναι η δύναμή σου. Το μέσα σου.

-Φτιάξε το χώρο σου ακριβώς όπως σε εκφράζει. Δημιούργησε τη δική σου γωνιά. Πέταξε τα άχρηστα που χωρίς λόγο κρατάς. Μετακίνησε τα έπιπλα. Βάψε έναν τοίχο ροζ. Στην κρεβατοκάμαρα. Και στο σαλόνι ακόμα. Θα με θυμηθείς. Είναι το χρώμα που θα σε γαληνέψει. Σε παραπέμπει στην αγάπη, συνεχώς. Και μαλακώνει το μέσα σου, χαμογελάει. Αυτόματα. Και είναι και της μόδας. Στη Vechro θα βρεις ακριβώς την απόχρωση που εκπροσωπεί το θέλω σου, πίστεψέ με! 

-Βρες χρόνο για σένα. Καθημερινά. Έστω και πέντε λεπτά αρκούν. Χόρεψε μόνη στο σπίτι. Υπέροχο. Κάθισε αμίλητη. Ή κάνε ό,τι άλλο ξέρεις ότι σου λειτουργεί. Να τον τιμάς τον εαυτό σου.

-Περιποιήσου. Ακόμα κι αν δεν έχεις κέφι, η προσωπική περιποίηση θα σε βοηθήσει. Θα σε ανεβάσει. Λίγο κραγιόν. Λίγο ρουζ στα μάγουλα. Ροζ. Ένα ρούχο που αγαπάς. Κάτι που θα αποδεικνύει πως σέβεσαι τον εαυτό σου. 

-Αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στον σύντροφό σου. Μιλήστε. Συζητήστε. Ονειρευτείτε. Μοιραστείτε. Κι ακόμα καλύτερα, παίξτε. Κάνε διασκεδαστικά πράγματα μαζί. Ανανεώστε το σπίτι σας. Γιατί όχι; Βάψτε τους τοίχους μόνοι σας. Γελάστε με την ψυχή σας. Αν κάνεις “κλικ” εδώ, η Vechro σου δίνει τη δυνατότητα να δεις αμέτρητες αποχρώσεις για το χώρο σου και να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς. Χωρίς ριψοκίνδυνους πειραματισμούς. 

-Να σκαρφαλώνεις σε ένα ροζ συννεφάκι πού και πού. Χρειάζεται μια ροζ διαφυγή. Ένα όμορφο ταξίδι σε κόσμους μαγικούς. Θα σου δώσει δύναμη. Θα σε ηρεμήσει. Μην αποκόβεσαι από το συναίσθημα. Η σκληρότητα της εποχής μας κάνει κυνικούς. Αντιστάσου. Χρωμάτισε το ρεαλισμό σου με μερικές πινελιές ονείρου. Το χρειαζόμαστε για να γεμίζουν οι μπαταρίες μας με χαμόγελα. 

-Δες τους φίλους σου. Γελάστε. Το γέλιο δίνει ζωή. Μιλήστε. Συζητήστε. Μοιραστείτε. Παίξτε επιτραπέζια. Η επαφή είναι απαραίτητη ακόμα κι αν πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες.

-Να φοράς τη μάσκα σου και να κρατάς αποστάσεις. Να σε προστατεύεις -κι εσένα και τους αγαπημένους σου. Να τιμάς τη ροζ πλευρά σου καθημερινά, να βγάζεις τα συναισθήματά σου μπροστά, στη βιτρίνα σου. Η αγάπη είναι το παν. Για σένα, για τους άλλους. Αυτό χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες μέρες. Το ροζ σε όλους τους τόνους Vechro και όλα τα χρώματα του κόσμου μαζί. Έτσι, για να ξορκίσουμε το γκρίζο που φέρουν οι συνθήκες. 

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss