Σάλος: Ακόλαστη δασκάλα έκανε σεξ με δυο μαθητές της

Ολοένα και περισσότερα περιστατικά παιδοφιλίας ανάμεσα σε καθηγήτριες και μαθητές έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ένοχη δήλωσε μια 31χρονη δασκάλα από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς διατηρούσε ερωτική σχέση με δυο ανήλικους μαθητές της.

Η ακόλαστη δασκάλα, Laura Dunker, γίνεται η δεύτερη δασκάλα από το 2018 στο Bedford High School, που διατηρούσε σχέση με μαθητές της!

H Dunker

Η 31χρονη στο δικαστήριο δεν δέχτηκε την κατηγορία της αποπλάνησης καθώς τόνισε πως και τα δυο παιδιά είχαν κάνει έρωτα μαζί της με την συναίνεσή τους και δεν τα πίεσε εκείνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δασκάλα είχε ερωτικές επαφές το Νοέμβριο του 2018 και τον Οκτώβριο του 2019 με τα δυο παιδιά.

Η Dunker, η οποία ήταν και παντρεμένη, παραιτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 από το σχολείο με την διεύθυνση να την πιέζει σε αποχώρηση όταν άρχισαν να διαρρέουν τα καμώματά της.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η ακόλαστη δασκάλα αναμένεται να πέσει στα… μαλακά καθώς συνεργάστηκε αμέσως με τις Αρχές και εξέφρασε την μεταμέλειά της.

Η δίκη της είναι προγραμματισμένη για το Νοέμβριο ενώ όπως ήταν φυσικό τα ονόματα των δυο παιδιών δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: Δέκα χρόνια επιτυχίες και αποκαλύψεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss