Σάλος στις Βρυξέλλες! Ευρωβουλευτής και διπλωμάτες γυμνοί σε όργια με ναρκωτικά, εν μέσω πανδημίας! Προσπάθησαν να το σκάσουν από παράθυρο και επικαλέστηκαν ‘ασυλία’! – Ειδήσεις από το Europost.gr

Σάλος ξέσπασε στις Βρυξέλλες μετά την είδηση ότι ένας ευρωβουλευτής μαζί με διπλωμάτες πιάστηκε στα πράσα να διασκεδάσει σε κορωνό-πάρτι με ναρκωτικά και σεξ!

Το πάρτι οργίων που έγινε στο κέντρο των Βρυξελλών σε υπόγειο ενός γκέι μπαρ, στην οδό Rue des Pierres, την περασμένη Παρασκευή και εν μέσω πανδημίας προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο υπόγειο 25 άτομα, μεταξύ των οποίων ένας Ευρωβουλευτής και διάφοροι διπλωμάτες οι οποίοι προσπάθησαν να το σκάσουν. Οι αρχές έπιασαν επ αυτοφώρω τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες να διασκεδάζουν γυμνοί και να επιδίδονται σε όργια. Μετά από έρευνα στο χώρο εντοπίστηκαν και ναρκωτικά.

Προσπάθησε να το σκάσει και επικαλέστηκε… ασυλία
Όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών, ο Ευρωβουλευτής επιχείρησε να δραπετεύσει από ένα παράθυρο και στην προσπάθειά του μάλιστα τραυματίστηκε. Ο θρασύτατος ευρωβουλευτής του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, επικαλέστηκε την βουλευτική του ασυλία μόλις οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, όμως σύμφωνα με τη νομοθεσία του Βελγίου, ένας ευρωβουλευτής δεν έχει τέτοιο δικαίωμα όταν συλλαμβάνεται επ’ αυτοφόρω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss