Σάλος στις ΗΠΑ: Αστυνομικός πατάει με το ποδήλατό του το κεφάλι διαδηλωτή

Σάλο έχει προκαλέσει στο Σιάτλ ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά μέσα και δείχνει έναν αστυνομικό να περνά με το ποδήλατό του πάνω ένα πεσμένο στο δρόμο διαδηλωτή, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τη απρόκλητη δολοφονία της Μπριόνα Τέιλορ από αστυνομικούς.

Η δημοσιότητα που πήρε το βίντεο ανάγκασε την αστυνομία του Σιάτλ να εκδώσει ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι οι πράξεις του αστυνομικού –ο οποίος δεν κατονομάζεται- έχουν τεθεί υπό ανεξάρτητη έρευνα από το γραφείο του σερίφη της επαρχίας, μετά από αίτημα του αστυνομικού τμήματος.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης δείχνει τον διαδηλωτή να κείτεται στο έδαφος, την ώρα που ένας αστυνομικός περνάει με το ποδήλατό του από πάνω του, πατώντας με τη ρόδα του το κεφάλι και τον λαιμό του διαδηλωτή.

Κατά το περιστατικό δεκάδες ακόμη αστυνομικοί ήταν παρόντες.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Οι ΗΠΑ ταράσσονται για δεύτερη μέρα από ταραχές μετά τη δικαστική απόφαση να μην διωχθούν για ανθρωποκτονία οι τρεις αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στη δολοφονία της Μπριόνα Τέιλορ, μιας 26χρονη μαύρης η οποία σκοτώθηκε στο σπίτι της, κατά την έφοδο της αστυνομίας, η οποία αποδείχθηκε στη συνέχεια εσφαλμένη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss