Σέλτικς σε Χιτ: «Beat LA»

Μετά το τέλος του 6ου τελικού της Ανατολής η ομάδα της Βοστώνης ευχήθηκε καλή τύχη σε αυτή του Μαϊάμι απαιτώντας από τον Μπάτλερ και την παρέα του να μην αφήσει το δαχτυλίδι στους «Λιμνάνθρωπους»

Είδατε, αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Και υπάρχει και παρασκήνιο από πίσω. Μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα των Σέλτικς με τους Χιτ, όπου οι τελευταίοι πήραν την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ οι Κέλτες με ποστάρισμά τους στο twitter ευχήθηκαν καλή τύχη στην ομάδα το Μαϊάμι και παράλληλα έγραψαν «Σεβασμό στους Χιτ. Καλή τύχη στους τελικούς. Νικήστε το Λ.Α.». Και η «ατάκα» αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν.
το μακρινό 1982 οι Σέλτικς αντιμετώπιζαν τους Σίξερς στους Τελικούς της Ανατολής, με την σειρά να φτάνει σε Game 7. Με το παιχνίδι λοιπόν να έχει κριθεί και την Φιλαντέλφεια να οδεύει τότε προς τη νίκη, ξαφνικά οι φίλοι των Σέλτικς άρχισαν να φωνάζουν με ρυθμό “Beat L.A! Beat L.A!” απαιτώντας από τους Σίξερς να νικήσουν στους Τελικούς την ομάδα του Λος Άντζελες. Για την ιστορία, οι Σίξερς δεν έκαναν τότε το χατίρι των φίλων των Σέλτικς, αφού ηττήθηκαν στους Τελικούς με 4-2.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss