Σήμερα θέλουμε νύχια στο χρώμα των κρουασάν… nude δηλαδή!

Είναι μμμ… λαχταριστά! 

Η μέρα σήμερα ξημέρωσε με βροχή (είναι 7 το πρωί τώρα που σου γράφω) και το μόνο που θέλω είναι ένα καυτό μπάνιο, έναν καυτό καφέ και μία δωδεκάδα κρουασάν. Εντάξει όχι δώδεκα… Είκοσι κρουασάν (ναι, τι; ). Το χουζούρι έχει ξεκινήσει και επίσημα και καθώς σου πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές φοράω κάλτσες μετά από μήνες και περιμένω να ανοίξει ο φούρνος. Μέχρι να ανοίξει λοιπόν αποφάσισα να εμπνευστώ από τα κρουασάν και να βρω νύχια στο χρώμα τους.

Τα κρουασάν έχουν πολλές αποχρώσεις του nude που είναι διακριτικό, κομψό και όμορφο και άρα ό, τι πρέπει για το σημερινό Σάββατο. Αφιερώνω λοιπόν το daily nailspiration στο αγαπημένο μου ζυμάρι και θέλω να μοιραστώ μαζί σου και ένα fun fact. Το ήξερες πως τα κρουασάν είναι τόσο βουτυρένια και λαχταριστά γιατί ανάμεσα από κάθε φύλλο ζύμης ζυμώνεται και ένα ολόκληρο φύλλο βούτυρο;

Μη σχολιάσεις τις θερμίδες… Δεν χρειάζεται. Σήμερα ασχολούμαστε μόνο με το χρώμα και τη γεύση των κρουασάν και στην παρακάτω gallery θα βρεις δέκα nail art που έχουν τις nude αποχρώσεις τους και θα σε κάνουν να τα λιγουρευτείς και εσύ.

Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll, φτιάξε έναν καφέ και απόλαυσε τα κρουασάν σου στην οθόνη αλλά και στην πραγματικότητα.

Διάβασε ακόμα: Το mint πράσινο είναι το πιο χαλαρωτικό χρώμα και άρα τέλειο για την Παρασκευή

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss