Σήμερα θα πάμε ένα ταξίδι στη Λισαβόνα… με τα μανικιούρ μας

Αν δεν έχεις πάει ΠΡΕΠΕΙ! 

Σήμερα είναι Τετάρτη και όπως ξέρεις, δεν συμπαθούμε τις Τετάρτες. Δεν τις συμπαθούσαμε πριν την καραντίνα, πριν τον κορονοϊό και σίγουρα δεν τις συμπαθούμε τώρα μετά από όλα αυτά Τι σχέση έχει όμως με τη Λισαβόνα και τα πλακάκια της που είναι το σημερινό θέμα του daily nailspiration; Θα σου εξηγήσω… Πέρισυ, σαν σήμερα, ήμουν στη Λισαβόνα σε επαγγελματικό ταξίδι. Έτρωγα γλυκίσματα και έβγαζα φωτογραφίες τα πλακάκια των κτηρίων. Φέτος δεν είμαι στη Λισαβόνα και δεν θα πάω κανένα επαγγελματικό (ή και προσωπικό) ταξίδι όπως φαίνεται.

Γι᾽αυτό αποφάσισα να αφιερώσω τη σημερινή gallery στην αγαπημένη μου Ευρωπαϊκή πόλη, στην οποία αν δεν έχεις πάει, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις. Το vibe είναι απίθανο, το φαγητό συγκλονιστικό, η κουλτούρα απίθανη και τα κτήρια είναι στολισμένα με πολύχρωμα πλακάκια. Κυρίως γαλάζια και λευκά πλακάκια αλλά περπατώντας στις γειτονιές θα δεις πολλά ακόμη χρώματα.

Αυτά τα πλακάκια λοιπόν, δεν έχουν εμπνεύσει μόνο εμένα. Δεν τα έχω λατρέψει μόνο εγώ. Και οι αγαπημένες μας nail artists έχουν αντλήσει έμπνευση από τα σχέδιά τους και γι᾽αυτό βρήκα δεκάδες πανέμορφα nail art που μιμούνται τα μοτίβα τους. Έβαλα που λες, τα πιο όμορφα από αυτά στην παρακάτω gallery για να γίνει αυτή η Τετάρτη ομορφότερη.

Δες τα και εσύ και κάνε την έρευνά σου για την Λισαβόνα αλλά και την Πορτογαλία γενικά. Όταν πλέον θα μπορούμε να ταξιδέψουμε ελεύθερα είναι η τέλεια επιλογή για ένα long weekend που θα σε γεμίσει χρώμα. Ναι, θα λατρέψεις τη Λισαβόνα. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: #HelloAutumn Σήμερα ξυπνήσαμε και ήταν φθινόπωρο! Ώρα να βγάλουμε τις κολοκύθες…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss