Σήμερα το μανικιούρ μας πάει για Breakfast at Tiffany’s…

Το πολύ χαρακτηριστικό τιρκουάζ του οίκου μας εμπνέει 

Για πότε πέρασε αυτή η εβδομάδα ούτε που καταλαβαίνουμε. Ο χρόνος μοιάζει να κυλά συνήθιστα γρήγορα και δεν είμαστε καν (ευτυχώς) σε καραντίνα. Είναι λοιπόν Κυριακή και κανονικά σήμερα θα σου έκανα ένα ποτ πουρί με 20 τουλάχιστον μανικιούρ για να χαζέψεις όσο πίνεις τον καφέ σου αλλά είχα άλλη έμπνευση.

Σήμερα για κάποιο λόγο, αποφάσισα να αφιερώσω το Κυριακάτικο daily nailspiration στο τιρκουάζ χρώμα του οίκου κοσμημάτων Tiffany’s. Επίσης, θέλω να σε παρακαλέσω να βάλεις reminder και να βρεις την ταινία Breakfast at Tiffany’s με την Audrey Hepburn γιατί απλά ΠΡΕΠΕΙ (ναι με κεφαλαία) να τη δεις.

Συνεχίζοντας λοιπόν, αποφασισμένη για τη θεματολογία της σημερινής gallery νυχιών, έψαξα στο instagram όπως και κάθε μέρα για να βρω μανικιούρ στο πολύ χαρακτηριστικό τιρκουάζ του οίκου και ασφαλώς βρήκα δέκα που μου άρεσαν πάρα πολύ.

Φτιάξε λοιπόν τον καφέ σου και ετοιμάσου για ένα… Breakfast at Tiffany’s χωρίς διαμάντια αλλά με πανέμορφα nail art. Ένα scroll μένει να κάνεις για να φτάσεις στην παρκάτω gallery. Καλημέρα!

Διάβασε ακόμα: Σήμερα θέλουμε νύχια στο χρώμα των κρουασάν… nude δηλαδή!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss