Σήμερα όλες οι συναντήσεις σου θα γίνουν στο Zoom και το κολιέ που θα φορέσεις έχει σημασία!

Με τόσο χιόνι έξω, το γραφείο σου μόλις «μεταφέρθηκε» στο σαλόνι σου.

Έξω χιόνι, μέσα ζέστη, μία κούπα ζεστός καφές και … τηλεργασία. Γιατί -δυστυχώς- δεν είμαστε παιδιά να μπορούμε σήμερα να βγούμε έξω για χιονοπόλεμο, οπότε θα κάτσουμε στωικά στο σαλόνι μας και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας σαν να ήμασταν στο γραφείο. Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό μέσα στη διάρκεια της ημέρας να έχουμε το καθιερωμένο Zoom meeting με τους συνεργάτες μας και να πρέπει να αποχωριστούμε προς στιγμήν το cozy σύνολό μας για να φορέσουμε ένα πουκάμισο ή ένα απλό, πλεκτό top.

Το «κλειδί» για να κάνουμε κάνουμε αυτό minimal look κατάλληλο για μία εταιρική, διαδικτυακή επικοινωνία είναι τα σωστά αξεσουάρ, που στην περίπτωσή μας είναι τα κατάλληλα κολιέ. Διακριτικά, λεπτά, ιδανικά για layering κοσμημάτων αλλά και άψογα αν φορεθούν μόνα τους, βρίσκονται όλα στην παρακάτω gallery. Τα δέκα πιο κομψά σχέδια της αγοράς σε πολύ οικονομικές τιμές, σε προτρέπουν να διαλέξεις πιο ταιριάζει με το στυλ σου και τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου ώστε να το φοράς «εντός και εκτός» Zoom.

Συνδύασέ τα με ένα corporate, λευκό πουκάμισο, αλλά και με ένα funky πουλόβερ, με μία μαρινιέρα ακόμα και με το φούτερ σου κάνε τη διαφορά στην επόμενη εμφάνισή σου μπροστά και πίσω από την κάμερα του laptop σου. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Αυτό το μάλλινο item είναι ιδανικό για μέσα στο σπίτι τις ημέρες που χιονίζει

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss