Σβαμπ: «Το σωστό βήμα για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και την εθνική Αυστρίας.

Στο podcast του βετεράνου επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Κάρστεν Γιάνκερ μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός μέσος αναφέρθηκε για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί στην εθνική της χώρας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σβαμπ:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Υπήρχαν συνομιλίες με τη Λέτσε, επίσης είχα προτάσεις δελεαστικές από ομάδες της Μέσης Ανατολής. Στο τέλος το συνολικό πακέτο που μου πρόσφερε ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ και μου φάνηκε ενδιαφέρον και από αθλητική και οικονομική σκοπιά».

Για τον ανταγωνισμό και την πίεση στον ΠΑΟΚ: «Με 20 ξένους, δεν μπορείς να αντέξεις ένα κακό παιχνίδι, πρέπει πραγματικά να τα δώσεις όλα σε κάθε αγώνα, για να κρατήσεις την θέση του στην ενδεκάδα. Είναι μια πρόκληση για μένα εδώ στον ΠΑΟΚ και ήταν το πιο σωστό βήμα για την καριέρα μου».

Για την εθνική Αυστρίας και το γεγονός ότι δεν καλείται παρά τις καλές εμφανίσεις του: «Δεν πρέπει πότε να εγκαταλείπεις την προσπάθεια να κληθείς στην εθνική ομάδα. Αν μου ζητηθεί θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και θα κάνω τα πάντα για να δείξω ότι αξίζω για να παίξω σε 1-2 παιχνίδια για την Αυστρία».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss