Σερέλης: Τεράστια νίκη! – Πεδουλάκης: Τραγικά λάθη

allstarbasket.gr

Στη σημασία της νίκης επί του Περιστερίου στάθηκε ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης μετά το 78-70 του Σαββάτου, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης, χαρακτήρισε τραγικό το παιχνίδι της ομάδας του!

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης είπε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, πετύχαμε μια τεράστια νίκη. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω. Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει να κερδίζει μέσα στο Περιστέρι μία ομάδα σαν την δική μας.

Περισσότερο από τη νίκη, ειλικρινά είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά διότι, μετά το άσχημο ξεκίνημα των τριών ηττών, και ψυχολογικά θέλαμε μια αντίδραση.

Θέλαμε να δούμε κατά πόσο η δουλειά που έχουμε κάνει στο γήπεδο τον τελευταίο καιρό από την ημέρα που έχουν γυρίσει οι παίκτες, μπορεί να αποδώσει καρπούς και να μην κρυφτούμε, κυρίως στα επόμενα παιχνίδια που είχαμε στην έδρα μας με τον Άρη και το Μεσολόγγι”.

Και ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής, συμπλήρωσε:

“Μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι, επειδή και το Περιστέρι έχει τρεις καινούργιους παίκτες παρόλο που είναι έμπειροι αλλά δεν έχει την ομοιογένεια που θα ήθελε ακόμη ο κόουτς, να πάρουμε μεγάλες διαφορές κι αυτές μας έδωσαν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση στην άμυνα.

Κυνηγήσαμε πολύ αμυντικά, όπου υπήρχαν παίκτες του Περιστερίου, κάναμε τεράστια προσπάθεια στα ριμπάουντ παρόλο που τα χάσαμε. Τα κρίσιμα ριμπάουντ όμως τα πήραμε και φτάσαμε σε μια τεράστια νίκη, η οποία θα έχει πολύ μεγάλη αξία εάν συνοδευτεί με νίκες στην έδρα μας με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας”.

allstarbasket.grΟ Αργύρης Πεδουλάκης είπε έπειτα από τον αγώνα του Σαββάτου:

“Κάναμε ένα παιχνίδι τραγικό, ιδιαίτερα στο κομμάτι των λαθών. Το Λαύριο ήταν καλύτερο και κέρδισε δίκαια.

Εμείς προσπαθούμε να βάλουμε το ‘πάσινγκ γκέιμ’ μέσα στο παιχνίδι μας. Θέλουμε εκεί χρόνο, καθώς κάνουμε πολλά λάθη.

Λογικό είναι. Δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι σωστά όλοι μας και πρέπει να βελτιωθούμε”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss