Σε απολύσεις προχωρά το Clubhouse εν όψει αναδιάρθρωσης

Το Clubhouse προχώρησε στην απόλυση ορισμένων υπαλλήλων του όπως ανέφερε το Bloomberg αυτή την εβδομάδα.

Παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των υπαλλήλων που έχασαν τη δουλειά τους όμως το δημοσίευμα κάνει αναφορά και για εργαζομένους οι οποίοι αποχώρησαν οικειοθελώς για να αναζητήσουν ευκαιρίες εκτός του Clubhouse. Μεταξύ των πιο προβεβλημένων αποχωρήσεων ήταν η Nina Gregory, πρώην συντάκτρια του National Public Radio, η οποία εντάχθηκε στην εταιρεία για να ηγηθεί της πρωτοβουλίας του Clubhouse για συνεργασίες στο ειδησεογραφικό τομέα. 
«Ένας αριθμός θέσεων καταργήθηκαν στο πλαίσιο του εξορθολογισμού της ομάδας μας και μερικά άτομα αποφάσισαν να ακολουθήσουν νέες ευκαιρίες», δήλωσε εκπρόσωπος του Clubhouse στο Bloomberg. «Συνεχίζουμε να προσλαμβάνουμε για πολλούς ρόλους σε όλους τους τομείς του development, του προϊόντος και του design”.Σύμφωνα με το  Bloomberg, οι απολύσεις αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης αναδιάρθρωσης του Clubhouse, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να επανεξετάσει τη στρατηγική ανάπτυξής του. Το Clubhouse σημείωσε πρώιμη επιτυχία κατά το πρώτο έτος της πανδημίας, εν μέρει χάρη στο γεγονός ότι χρειαζόταν πρόσκληση για να ξεκινήσει κανείς να χρησιμοποιεί την εφαρμογή. Όμως, τράβηξε επίσης γρήγορα την προσοχή αρκετά σημαντικών τεχνολογικών εταιρειών με μεγάλες τσέπες, συμπεριλαμβανομένων των Meta, Twitter και Spotify, οι οποίοι αναπαρήγαγαν τη βασική λειτουργικότητα της εφαρμογής μέσα στις δικές τους πλατφόρμες.
Το Clubhouse έχει δώσει έμφαση στο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία live μεταδόσεων ήχου, προσθέτοντας χαρακτηριστικά όπως λεζάντες σε πραγματικό χρόνο και streaming ήχου υψηλής ποιότητας για να ξ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss