Σε δύσκολη θέση η Τατιάνα. Αλλάζει ζώνη ή αποχωρεί από τον Alpha   – nassosblog.gr

Δεν είναι μόνο το θέμα του χειρισμού της υπόθεσης Λιγνάδη και η απόσυρση χορηγιών, είναι τα νούμερα τηλεθέασης που δεν λένε να ανέβουν. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Alpha, της Τατιάνας Στεφανίδου και της ομάδας της.

Όπως παρατηρούσε χθες σε κουβέντα που είχαμε έμπειρο στέλεχος της τηλεοπτικής αγορά «Σε άλλες εποχές η τηλεθέαση της Τατιάνας θα είχε εκτοξευθεί στο 50%. Ήταν η βασική εκπρόσωπος της κοινωνικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Αυτό έπαψε να υπάρχει και το κοινό της έχει διασκορπιστεί σε άλλες εκπομπές».

Και η αλήθεια αυτή είναι καθώς τις ημέρες που βρίσκεται το θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας πρωτογενές ρεπορτάζ αλλά και υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης έχει η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη που άλλωστε μιλά με «αλήθειες» στον κόσμο.

Τι θα γίνει με την Τατιάνα… Είναι σίγουρο πως την επόμενη σεζόν δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεχίσει στη συγκεκριμένη ζώνη.

Ή θα αλλάξει ζώνη και θα μετακομίσει απόγευμα σε μια προσπάθεια να πάρει πίσω το χαμένο κοινό της ή το καλοκαίρι θα χαιρετήσει το κανάλι. Η εμπειρία μου λέει πως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι 50 – 50 και το τι θα συμβεί σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και από το προφίλ που θα αποφασίσει η διοίκηση να λανσάρει ο Alpha την επόμενη σεζόν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss