Σε επιτυχή επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος

Σε επιτυχή επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι.

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου για προληπτικούς λόγους, όπως είχε πει το παλάτι, μετά από αδυναμία που αισθάνθηκε ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Το Μπάκινγκχαμ ανακοίνωσε πως ο Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο μετά από την «επιτυχή επέμβαση», που πραγματοποιήθηκε για να επιδιορθωθεί πρόβλημα υγείας που προϋπήρχε.

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου στο Λονδίνο.

Ο Φίλιππος, που γίνεται 100 ετών τον Ιούνιο, εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII στις 16 Φεβρουαρίου 2021 προληπτικά μετά από αδιαθεσία.

«Η εισαγωγή του δούκα έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από σύσταση του γιατρού το, αφότου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για παρακολούθηση και ανάπαυση» τόνιζε η πρώτη ανακοίνωση από το παλάτι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποσύρθηκε από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντά του τον Αύγουστο του 2017, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στα τέλη του 2019.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss