Σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο του | ediva.gr

]]>

Σίγουρα, για να καταλάβεις, εάν σε θέλει ερωτικά, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζωδιακά χαρακτηριστικά, που θα σε βοηθήσουν να το μάθεις πιο εύκολα. Για αυτό, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο. Και ποιος ξέρει; Μπορεί, έτσι, να καταλάβεις πολλά για το χαρακτήρα του.
Ποια είναι τα σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο του;

Κριός

Γενικά, οι Κριοί είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι, οπότε δε θα το κρύψουν ιδιαίτερα. Οι πιθανότητες, λοιπόν, να το κρατήσουν κρυφό, είναι ελάχιστες. Καθώς, δε συνηθίζουν να χάνουν στις μάχες τους, θα κάνουν ότι μπορούν, για να σε κερδίσουν. Θα σε πειράζουν ασταμάτητα και θα γελάνε πονηρά. Πρόσεξε, όμως, μπορεί αρκετές φορές να σε προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους, ώστε να βολιδοσκοπήσουν, λίγο, την κατάσταση.
Δες επίσης: Τα 6 πιο πιστά ζώδια!
Ταύρος

Ένας Ταύρος θα είναι ένα προσεκτικό ζώδιο με τις κινήσεις του και με το πώς εκφράζεται. Προτιμάει να το πάει αργά και σταθερά, παρά να φάει τα μούτρα του. Εξάλλου, έχει πολύ υπομονή. Οπότε, πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητική, για να καταλάβεις εάν σε γουστάρει, καθώς δεν θα το κάνει και πολύ ξεκάθαρο. Όμως, εάν δεις ότι λέει αστεία, για να σπάσει τον πάγο, ή κάθεται και σε ακούει με τις ώρες να λες ιστορίες για τη ζωή σου, μάλλον κάτι κάνεις καλά. Συνέχισε το!
Δες επίσης: Τι πληγώνει κάθε ζώδιο!
Δίδυμος

Σίγουρα, θα έχεις ακούσει πόσο περίεργοι είναι οι Δίδυμοι. Πόσο ακόμα, εάν το έχεις ζήσει, κιόλας! Οπότε, θα δυσκολευτείς να καταλάβεις εάν σε θέλει, αφού μπορεί να το παίζουν αδιάφοροι, από τη μια και από την άλλη να δείχνουν ερωτευμένοι.  Έχε στο νου σου ότι, ταυτόχρονα, μπορεί να μιλάνε και σε άλλα άτομα, οπότε θα σε προβληματίσει, ακόμα παραπάνω. Αλλά, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σε βλέπει ερωτικά. Συνεπώς, αν παρατηρήσεις ότι κάνει “σπαστικές” και αμήχανες κινήσεις, όπως να παίζει με τα μαλλιά του, τότε κατά πάσα πιθανότητα, ενδιαφέρεται!

Δες επίσης: Τα 3 καλύτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου
Καρκίνος

Τα Καρκινάκια, από τη φύση τους είναι ιδιαίτερα ντροπαλοί και ευαίσθητοι. Παρόλο, που τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες, στα ερωτικό κομμάτι το χάνουν κάπου. Για αυτό το λόγο, ένας Καρκίνος, πρώτα θα φροντίσει να βεβαιωθεί ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ και μετά θα κάνει κίνηση. ‘Η πολύ απλά, δε θα κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση, περιμένοντας από εσένα.
Δες επίσης: Προτάσεις για ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο του!
Λέων

Τα Λιοντάρια είναι γνωστά παρορμητικά ζώδια και δε χάνουν πολύ χρόνο. Θα καταλάβεις πολύ εύκολα εάν ενδιαφέρεται ένας Λέων, από τις εντυπωσιακές χειρονομίες του και από την προσοχή, που σου δίνει. Δε κομπλάρει να δείξει τι νιώθει, ακόμα και αν βρίσκεται κόσμος παραδίπλα. Οπότε, εάν βρίσκει αφορμές να σε ακουμπάει και γενικότερα, να έχει επαφή μαζί σου, τότε σε γουστάρει σίγουρα.
Δε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss