Σημαντικές νίκες για Λέικερς, Γουόριορς, Χιτ και Πέισερς (vids)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς λύγισαν στην παράταση με 101-99 τους Νιου Γιορκ Νικς, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 122-116 των Φίνιξ Σανς, οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν ξανά με 129-121 τους Μπόστον Σέλτικς και οι Ιντιάνα Πέισερς επιβλήθηκαν με 103-94 των πρωτοπόρων της Ανατολής, Φιλαδέλφια 76ερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στον αποψινό αγώνα των Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς (13/5, 05:30), ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ των πρωτοπόρων Γιούτα Τζαζ θα χάσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Οι Πρωταθλητές έμειναν “ζωντανοί”  στην προσπάθειά τους να αποφύγουν το Play-In Tournament, ενώ οι Νικς δεν “κλείδωσαν” από σήμερα την πρόκρισή τους στα playoffs.

Ο Άντριου Γουίγκινς πέτυχε 38 πόντους και οδήγησε τους Γουόριορς στη νίκη επί των δεύτερων Σανς, μια μέρα μετά το θρίαμβο του Γκόλντεν Στέιτ επί των πρωτοπόρων Τζαζ!

Οι Χιτ νίκησαν ξανά τους Σέλτικς και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα playoffs.

Ο Ντομάντας Σαμπόνις (16π., 13ρ., 15ασ.) πέτυχε το 9ο τριπλ-νταμπλ της σεζόν με ρεκόρ καριέρας στις ασίστ (15) και οι Σίξερς δεν κατάφεραν να κλειδώσουν από σήμερα το Νο1 της Ανατολής.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss