Σοκ : Μητέρα συνελήφθη αφού πούλησε στη μαύρη αγορά το νεογέννητο παιδί της | in.gr

Μια μητέρα βρίσκεται υπό ποινική έρευνα στη Ρωσία φερόμενη ότι πούλησε το νεογέννητο μωρό της στη μαύρη αγορά έναντι 250 £, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η γυναίκα, 30 ετών, με την ονομασία Chechena, έχει τρία παιδιά σχολικής ηλικίας και σύμφωνα με πληροφορίες χρειαζόταν τα χρήματα «για να αγοράσει γλυκά και ρούχα για τα παιδιά».

She has three school age children and reportedly needed the money “to buy sweets and clothes for the kids”.

(Via Mirror Mums)

Δημοσιεύτηκε από Daily Mirror στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Η καθαρίστρια τέθηκε υπό κράτηση αφού αξιωματούχοι παιδικής φροντίδας, που ήξεραν ότι ήταν έγκυος, υποψιάστηκαν για το πού βρίσκεται το μωρό της.

Είπε στους αξιωματικούς ότι συναντήθηκε με τους αγοραστές – ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά – μέσω γνωστών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη συνέχεια, η Chechena φέρεται να χρησιμοποίησε το διαβατήριο της γυναίκας αγοράστριας αργότερα για να εισέλθει στο νοσοκομείο μητρότητας τον Απρίλιο.

Μετά τη γέννηση του μωρού στο Κρασνογιάρσκ, η μαία λέγεται ότι παρέδωσε το παιδί στον άντρα της γυναίκας, πιστεύοντας ότι ο άντρας ήταν σύζυγος της Chechena.

«Όταν γέννησα έναν γιο, εμφανίστηκαν τα μητρικά μου ένστικτα», είπε η Chechena.

«Πριν φύγουμε από το νοσοκομείο, τον θήλασα η ίδια». Παρά τις δεύτερες σκέψεις της, είπε ότι συμφώνησε να προχωρήσει και να πουλήσει το μωρό.

«Πήραν αμέσως το παιδί με ταξί», είπε. «Αργότερα τους τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν απάντησαν. «Τότε με έβαλαν στη μαύρη λίστα.»

Αργότερα τράβηξε τα συμφωνημένα 250 £ (25.000 ρούβλια) που μεταφέρθηκαν στην κάρτα της, είπε.

«Το καλοκαίρι μου μετέφεραν τα χρήματα στην τραπεζική μου κάρτα, σαν ένα εφάπαξ ποσό», είπε. «Το χρησιμοποίησα για να αγοράσω γλυκά και ρούχα για τα παιδιά.

«Αν μου είχαν επιστρέψει το παιδί, τον τέταρτο γιο μου, θα τον έπαιρνα». Οι αγοραστές βρέθηκαν και βρίσκονται τώρα σε κράτηση.

Το αγοράκι είναι στη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών. Η Chechena βρίσκεται υπό κατ ‘οίκον περιορισμό, ώστε να μπορεί να φροντίσει τους τρεις μεγαλύτερους γιους της.

Η γυναίκα και το ζευγάρι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών εάν καταδικαστούν βάσει της Ρωσίας για την εμπορία παιδιών.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντάρια Γκρίμπκοβα είπε: «Παραδέχθηκε ειλικρινά ότι παρέδωσε το μωρό για χρήματα σε ένα άτεκνο ζευγάρι που είχε γνωρίσει πριν από λίγο».

Ομολόγησε επίσης ότι χρησιμοποίησε το διαβατήριο της αγοράστριας στο νοσοκομείο μητρότητας, δήλωσε η Γκρόμπκοβα, σύμφωνα με το mirror.co.uk.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss