Σοφία Αρβανίτη: “Μιλάω με τον αδελφό μου κι ας έχει φύγει… Τον χρειάζομαι στη ζωή μου” (βίντεο)

Η τραγουδίστρια που έχει συνδεθεί δυνατά με τα… “καλοκαίρια” μας, η Σοφία Αρβανίτη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό του The 2night Show. H Σοφία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή της στη μουσική με τη ροκ μπάντα της ενώ έκανε και μια αναδρομή στο παρελθόν και στις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Για τα νεανικά της χρόνια,τα στερεότυπα και τις άσχημες στιγμές

“Όταν είσαι νέος κουβαλάς πολλά στερεότυπα. Ήθελα να τα αποτινάξω από πάνω μου και τα κατάφερα. Κουβαλούσα κάποια στερεότυπα. Στην πορεία των ετών πέταξα πράγματα και είμαι περήφανη γι΄ αυτό”. 

Δεν είμαι πάντα καλά. Όσο χάλια κι αν είμαι το ξεπερνάω με πολλή ένταση και δραστηριότητα. Πάω πολλές φορές σε μπαρ μόνη μου. Νιώθω ελευθερία. 

Η Σοφία μίλησε στο Γρηγόρη και για τον αδελφό της ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και της λείπει… Τον αδελφό της Σοφίας, Κώστα Αρβανίτη τον είχαμε γνωρίσει το 2018, ως τον ήρωα ψαρά που έδωσε αγώνα στο Μάτι για να σώσει συνανθρώπους του στη μεγάλη φωτιά που συγκλόνισε τη χώρα. Εκείνη τη νύχτα ο Κώστας έσωσε 73 ανθρώπους. Ένα χρόνο μετά ο αδελφός της Σοφίας έφυγε νικημένος από τον καρκίνο. Η Σοφία είχε μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της και της ήταν δύσκολο να το ξεπεράσει…

Ο Γρηγόρης αποκάλυψε πως η Σοφία συνεχίζει να επικοινωνεί ακόμα με τον αδελφό της παρά το γεγονός ότι έχει φύγει…

“Μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό, αλλά κάποιες φορές μιλάω με τον αδελφό μου… Τον χρειάζομαι στη ζωή μου. Υπάρχει ο αδελφός μου στα τραγούδια μου”. είπε συγκινημένη η Σοφία για τον αδελφό της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss