Σοφιάνα Σπίνουλα: Όταν η παίκτρια του My Style Rocks συμμετείχε στο So You Think You Can Dance (video)

Η Σοφιάνα Σπινούλα κερδίζει τις εντυπώσεις στο My Style Rocks, τόσο με το προσωπικό της στυλ, όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο reality μόδας του ΣΚΑΪ, τις περισσότερες φορές έχει λάβει θετικά σχόλια και υψηλή βαθμολογία για τις εμφανίσεις της. Ακόμα και όταν οι κριτές είναι πιο απαιτητικοί με την ίδια, βαθμολογώντας την πιο αυστηρά, εκείνη δεν χάνει την αυτοπεποίθησή της.

Η όμορφη Σοφιάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τον χορό. Εργάζεται σε μουσικές σκηνές ως χορεύτρια. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλά video clips και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και έχει ασχοληθεί και με το modelling. Μάλιστα σε προηγούμενο κύκλο του My Style Rocks, είχε εμφανιστεί ως χορεύτρια και είχε κλέψει τις εντυπώσεις δίπλα στην Ιωάννα Τούνη.

Η 22χρονη παίκτρια του My Style Rocks έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της, πριν μερικά χρόνια, στο So You Think You Can Dance στον ΑΝΤ1.

Ένα video από την συμμετοχή της δημοφιλές talent show χορού έχει δημοσιεύσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δες παρακάτω ένα ακόμη video από την συμμετοχή της Σοφιάνας στο So You Think You Can Dance το 2017:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss