Σπάει όλα τα κοντέρ το Netflix και συνεχίζει εντυπωσιακά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Tο Netflix είναι με διαφορά ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και σίγουρα έχει κάνει αμέτρητες προσπάθειες και μεγάλες επιτυχίες και η πανδημία όχι μόνο δεν της βγήκε σε κακό, αλλά αύξησε τους συνδρομητές της.

Το Netflix όχι μόνο είχε χασούρα από ολα τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία αλλά στο τελευταίο τρίμηνο του 2020 με την αύξηση των συνδρομητών κατά 8,5 εκ. ξεπέρασε τα 200 (και συγκεκριμένα έχει 203.7) εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Tα έσοδα μάλιστα ξεπέρασαν τα 6,5 δισ. δολάρια στο τελευταίο κομμάτι του 2020, με την μετοχή να εκτοξεύεται κατά 13% πάνω, ενώ το 83% των νέων συνδρομητών του 2020 ήταν εκτός των ΗΠΑ, ενώ το 41% από αυτούς από Ευρωπαϊκές χώρες.

Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία το Netflix είχε αντλήσει δάνεια περίπου 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να «κοντράρει» τα στούντιο του Χόλιγουντ, ωστόσο 2021 θα έρθει στα… ίσα το ταμείο, ενώ παράλληλα έχει πλούσιο υλικό να προσφέρει.

Η Disney παράλληλα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει πάνω από 87 εκ. συνδρομητές, ενώ οι Amazon, HBO Max και Apple TV+ συνεχίζουν δυναμικά και διεκδικούν με την σειρά τους το κομμάτι που τους αναλογεί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss