Σπύρος Παπαδόπουλος: “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έρχονται στην εκπομπή γιατί δεν θέλω εγώ” (video)

Πρεμιέρα είχε χθες βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο θέατρο. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και στον Αρτ Αντιμιάν, για την παράσταση “Δείπνο Ηλιθίων” την εποχή του κορονοϊού, αλλά και για τη μουσική εκπομπή “Στην υγεία μας ρε παιδιά” και μάλιστα έκανε αποκαλύψεις για τους καλεσμένους του.

“Το να παίζεις τόσα χρόνια ένα έργο που αγαπάς τόσο πολύ και είναι κάθε μέρα γεμάτο το θέατρο για τέσσερα ολόκληρα χρόνια είναι ευλογία, δεν μας συμβαίνει κάθε μέρα. Πλήττεται και το θέατρο, όπως όλα, βέβαια εμείς λέμε και ξαναλέμε στον κόσμο ότι το θέατρο είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος ψυχαγωγίας. Όσα θέατρα έχουν ανοίξει είναι γεμάτα, εννοώ το επιτρεπτό όριο και σημαίνει ότι ο κόσμος το θέλει πολύ το θέατρο”.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, για τους καλεσμένους και αν φέτος θα δούμε κάποιους καλλιτέχνες που δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, εκείνος απάντησε:

“Στην εκπομπή εννοείται ότι έχουμε βάλει πολύ λιγότερο κόσμο, το ένα πέμπτο του κόσμου που βάζαμε. Παλιά, σε πολλές εκπομπές ήμασταν 150 άτομα. Τώρα είμαστε 8-10 άτομα. Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν και κάποιοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν”, δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. 

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss