Στέφανος Τσιτσιπάς: Έτοιμος να γράψει ιστορία

Να υποτάξει το θηρίο και να βρεθεί στον τελικό του Roland Garros θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς για τη μία θέση στο ζευγάρι που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο στο σπουδαίο γαλλικό open

Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος του Τσισιπά, αφού στις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Σέρβος μετράει τρεις νίκες, έναντι δύο του Έλληνα τενίστα. Επιπλέον, πρόκειται για την παρθενική παρουσία του Τσιτσιπά στους «4» του Roland Garros, την ώρα που ο Νόλε προετοιμάζεται για την δέκατη εμφάνισή του.

Πάντως, ο Τζόκοβιτς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς παραπονέθηκε για πόνους στο λαιμό και στον αριστερό ώμο κατά τη διάρκεια του προημιτελικού με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο αντίπαλός του τον κατηγόρησε για… θέατρο, υποστηρίζοντας πως το ιατρικό τάιμ-άουτ αποτελεί συνήθεια του Νόλε όταν δεν έχει τον έλεγχο ενός παιχνιδιού.

Στον πρώτο ημιτελικό θα αγωνιστούν ο πολυνίκης του Παρισίου, Ράφα Ναδάλ με τον… πρωτάρη Ντιέγκο Σφάρτσμαν, στις 15:50, με την εξέλιξή του να κρίνει και την ακριβή έναρξη του παιχνιδιού του Τσιτσιπά, που αναμένεται να είναι γύρω στις 18:00. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το ΕΡΤ Sports.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss