Στα ‘ΑLE o φετινός χειμώνας προμηνύεται πολύ κομψός και άκρως κινηματογραφικός

Τρεις διαχρονικές ταινίες επαναπροσδιορίζουν το εκλεπτυσμένο στυλ του φετινού φθινοπώρου και δίνουν στη νέα συλλογή ‘ALE το «άγγιγμα των stars».

Kορίτσια που βρίσκουν στο τέλος τον «πρίγκιπα του παραμυθιού», γυναίκες καριέρας που κινούν τα νήματα μίας ολόκληρης βιομηχανίας από την οθόνη του ντιζαϊνάτου γραφείου τους, κοπέλες της διπλανής πόρτας που έχουν έναν κρυφό και ανομολόγητο πόθο… το shopping: ρόλοι μίας θηλυκής υπόστασης που μπορεί να έχουν αποτυπωθεί με επιτυχία σε μερικές από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, αλλά ταυτόχρονα όλες νιώθουμε ότι «κάπου, κάπως, κάποτε» μπορεί και να τους έχουμε «παίξει».

Ρόλοι που κρύβονται πίσω από το mood board της νέας συλλογής ‘ALE έρχονται να ντύσουν τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να έχει στη ζωή της τα πάντα στο maximum, επαγγελματική καταξίωση, ρομαντισμό, διασκέδαση, φιλία και κοινωνική ζωή. Από το τα μονοχρωματικά κομμάτια-κλειδί από βισκόζη και βαμβάκι, που είναι εμπνευσμένα από την παλέτα του film «Α Cinderella Story» (2004) με την Hilary Duff, μέχρι τα casual νεορομαντικά looks, τα δερμάτινα από νάπα και τα σοφιστικέ color blocked σύνολα που βρίσκουν «τις ρίζες τους» στο αγαπημένο ντοκιμαντέρ όλων των fashionista, στο «September Issue» (2010) (βασισμένο στο πώς κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο τεύχος στην ιστορία της Αμερικάνικης Vogue, αυτό του Σεπτεμβρίου του 2007), οι σινεφίλ αναφορές στη νέα ‘ALE συλλογή είναι πολλές.

Την κινηματογραφική τριπλέτα πάνω στην οποία βασίζεται η νέα collection του αγαπημένου μας brand, συμπληρώνει η ταινία που μας έκανε -έστω για λίγο- να λυπηθούμε μία κοπέλα που (μπορούσε και) ψώνιζε πολύ, το «Confessions of a Shopaholic» (2009) με την Ιsla Fisher. 80s δερμάτινα παλτό, φαρδιά παντελόνια αλλά και έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το μοβ και το aqua, δημιουργούν τη νέα casual chic φινέτσα η οποία με το ένα πόδι βρίσκεται στην αναβίωση εμβληματικών trend από τη δεκαετία του 1990 και με το άλλο πατάει γερά στο 2020.
ale non usual 121172538 436499647348227 8628780180714444434 n
Floral, αέρινα, maxi φορέματα, ψηλόμεσα baggy παντελόνια, καρό σακάκια και φίνα πλεκτά σε τολμηρά χρώματα, κλέβουν την παράσταση στην collection ‘ΑLE F/W 2020 και υπόσχονται να προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα μας όσο κινηματογραφική αστερόσκονη χρειάζεται για να γίνει αυτή η περίεργη εποχή ξεχωριστή και σίγουρα ενδυματολογικά αναβαθμισμένη.
Confessions of a shopaholic.41457
Τα ‘ALE παρουσιάζουν για τον φετινό χειμώνα κομμάτια ευκολοφόρετα που «κουμπώνουν» σε όλα τα στυλ σαν τον ιδανικό ρόλο στη σωστή ηθοποιό. Ρομαντικά, preppy φορέματα, comfy μονόχρωμα σύνολα, cozy πλεκτά, θηλυκά wrap tops, rock δερμάτινα και retro κοτλέ deux pieces, περιμένουν να ντύσουν τις πιο υπέροχες χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες σου και μπορούν πολύ εύκολα κάποια από αυτά να γίνουν δικά σου αρκεί να πάρεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό «Queen.gr & ‘ALE»! 3 τυχερές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ, να κάνεις subscribe στο newsletter και να μπεις στην κλήρωση! (Διάρκεια διαγωνισμού: 21/10 – 10/12).
ale non usual 120722487 195567505294259 4828587020720326162 n
Κέρδισε το «χειροκρότημα κοινού και κριτικών» παίζοντας τη νέα σεζόν τον πιο στυλάτο «ρόλο» της ζωής σου. Αυτόν που θα σε ντύσει με τρόπο μοναδικά κινηματογραφικό! Αnd the story begins….
cinderella story

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss