Στα όριά τους οι οπαδοί του Παναιτωλικού: «Κερδίστε τη Λαμία ή αλλάξτε πόλη»

Αξιοπρεπείς και σοβαρές εμφανίσεις ζητούν από τους παίκτες του Παναιτωλικού οι οπαδοί.

Προ των ευθυνών τους φέρνουν τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, οι οργανωμένοι οπαδοί. Με ανακοίνωση σε επιθετικό ύφος, η «Θύρα 6» σχεδόν απειλεί τους παίκτες της ομάδας του Αγρινίου, λέγοντας πως αν δεν νικήσουν τη Λαμία την Κυριακή, θα έρθουν τα χειρότερα.

Παράλληλα, δεν λείπουν τα «καρφιά» προς μέλη της διοίκησης που έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό των «κυανοκίτρινων» τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα που πέτυχε τον στόχο της παραμονής πέρσι αποτελεί παρελθόν. Τον κορμό τον ξήλωσε ο σχεδιαστής. Τη θέση των παικτών που μας έσωσαν πήραν άλλοι αμφιβόλου αξίας.

Μαθημένοι είμαστε έτσι κι αλλιώς στις καραβιές, μόνο η προέλευση αλλάζει κάθε χρόνο από Αργεντινή σε Πορτογαλία και ανάποδα. Το διαχρονικό πρόβλημα δεν είναι ούτε οι προπονητές, ούτε οι άπειροι παίχτες που έχουν περάσει τόσα χρόνια, είστε εσείς και μόνο εσείς, η νοοτροπία που περνάτε και οι εγκληματικές σας επιλογές. Σε παίχτες και προπονητή θέλουμε να το κάνουμε ξεκάθαρο.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν είναι αυτό που προσπαθούν να σας περάσουν οι “ακατανόμαστοι”(ένα ωραίο μαγαζάκι όπως έχουν αναφέρει οι ίδιοι) χωρίς πίεση και άγχος ο καθένας για την πάρτη του και όπου βγούμε βγήκαμε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σημαίνει, Οικογένεια, Δύναμη, Πάθος και Τσαμπουκάς. Στις περίεργες καταστάσεις που ζούμε και με το γήπεδο κλειστό (απόφαση ειλημμένη από κάποιους για εμάς και όχι λόγω covid) εμείς είμαστε διατεθειμένοι με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος να πράξουμε αυτά που κάποιοι τα θεωρούν ανούσια, να σας κάνουμε να καταλάβετε σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχετε έρθει και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει αυτός.

Δεν ζητάμε αλλά απαιτούμε αξιοπρεπείς και σοβαρές εμφανίσεις. Εσείς κάθε αγωνιστική που περνάει με την εικόνα που παρουσιάζετε ντροπιάζετε, όλα τα παραπάνω. Ξυπνήστε! Θα λέγαμε και στους ακατανόμαστους να αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους, αλλά θα είναι χάσιμο χρόνου, ποτέ δεν το έκαναν ούτε θα το κάνουν τώρα. Έτσι κι αλλιώς τελειωμένοι είναι, λίγα τα ψωμιά τους, έμειναν μόνοι με τους λίγους γλύφτες δίπλα τους.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ Ή ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ!!!»

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss