Στην κατηγορία των gaming laptop μπαίνει η Corsair με το Voyage των 16 ιντσών

Ο κατασκευαστής αξεσουάρ PC Corsair παρουσίασε στην Computex 2022 τον πρώτο του φορητό υπολογιστή, τον Voyager AMD Advantage Edition 16 ιντσών, ο οποίος απευθύνεται χωρίς αμφιβολία σε gamers και streamers.

Πρόκειται για ένα σύστημα με αισθητή την παρουσία της AMD, η οποία διαθέτει επεξεργαστές της σειράς Ryzen 6000 και ενσωματώνει μια AMD Radeon RX 6800M για GPU. 
Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο Voyager είναι μια LCD μπάρα μακροεντολών 10 εικονικών πλήκτρων πάνω από το πληκτρολόγιο, πίσω από την ανάπτυξη της οποίας βρίσκεται η Elgato. Η μπάρα επιτρέπει μεταξύ άλλων στους streamers να προσαρμόζουν τα χειριστήρια χρησιμοποιώντας το λογισμικό Stream Deck. Ταυτόχρονα, δεν συμβαίνει το ίδιο με την Touch bar των παλιών MacBook Pro, όπου τα πλήκτρα λειτουργίας έχουν αντικατασταθεί, αφού διαθέτει και αυτά τα πλήκτρα. Επιπλέον λόγω του ασυνήθιστου σχεδιασμού clamshell του συστήματος, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη γραμμή εντολών ακόμη και όταν ο φορητός υπολογιστής είναι κλειστός.

Η οθόνη 16 ιντσών 2.560 x 1.600 240Hz (16:10) φαίνεται ιδανική για παιχνίδια με ένα καλό μείγμα ανάλυσης και ταχύτητας. Άλλα χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε gamers και streamers περιλαμβάνουν ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με μηχανικούς διακόπτες Cherry MX εξαιρετικά χαμηλού προφίλ (σε συνδυασμό με μεμβράνη για πλήκτρα μισού ύψους) και μια web κάμερα ανάλυσης 1080p/30 fps με φυσικό κλείστρο ιδιωτικότητας. 
Η Corsair …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss