Στη σειρά «Emily in Paris» θα δεις όλα τα χρώματα που πρέπει να φοράμε το 2020

Aς πούμε ότι η Patricia Field, η ενδυματολόγος της σειράς, είχε μελετήσει τα color trends της σεζόν όταν έντυνε την Lily Collins.

H Patricia Field ήταν η εμβληματική ενδυματολόγος του «Sex & The City» και η γυναίκα που ουσιαστικά έκτισε μέσα από τα ρούχα της την περσόνα της Carrie Bradshaw και τολμάμε να πούμε πως εκτόξευσε και την καριέρα της Sarah Jessica Parker. Γι’ αυτό ήταν φυσικό και επόμενο ο Darren Star να την επιλέξει και για το επόμενο τηλεοπτικό του εγχείρημα, τη σειρά «Emily in Paris» που είναι νούμερο ένα trending στην πλατφόρμα του Netflix εδώ και δύο εβδομάδες.

Η βασική πρωταγωνίστρια της σειράς, η πανέμορφη Lily Collins, υποδύεται μία Αμερικανίδα που μετακομίζει στο Παρίσι για να δουλέψει σε μία εταιρία επικοινωνίας και στην «Πόλη του Φωτός» ανακαλύπτει διάφορες πτυχές του εαυτού της και βιώνει πολλές, νέες εμπειρίες. Α και φυσικά βρίσκει και τον έρωτα! Όλα αυτά φορώντας αποκλειστικά mini και color blocked σύνολα, preppy παλτό και bucket hats.

Eπίσης φοράει μερικές από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν και εμείς τις συγκεντρώσαμε όλες για εσένα στην παρακάτω gallery. Aπό τη δυναμική απόχρωση του magenta μέχρι το «παιχνιδιάρικο» greenery green, τα color trends για το 2020 είναι η αισιόδοξη πλευρά της μόδας που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ φέτος στη ζωή μας.
Δες επίσης: Δέκα fashion trends που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο (video)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss