Στιλιστικά tips για να είσαι κομψή και άνετη στα ταξίδια | ediva.gr

]]>

Και ποια δεν αγαπά τα ταξίδια και τις εξορμήσεις; Είτε στο εξωτερικό είτε μέσα στην Ελλάδα, μια εκδρομή μας κάνει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Βέβαια, κάθε εκδρομή χρειάζεται και το κατάλληλο ντύσιμο! Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένα στιλιστικά tips που θα κάνουν την επιλογή των ρούχων για τα ταξίδια σου παιχνιδάκι!
Συνήθως, οι εκδρομές δεν αποτελούν ακριβώς συνώνυμο του στυλ! Κι αυτό είτε λόγω περιορισμένου χώρου στη βαλίτσα, είτε επειδή η άνεση υπερτερεί! Ωστόσο, με μερικές έξυπνες κινήσεις μπορείς εύκολα να φτιάξεις στιλάτα outfits που δε θα σε ζορίζουν όταν τα φοράς! Δες λοιπόν ορισμένα στιλιστικά tips για να είσαι κομψή και άνετη στα ταξίδια!
Styling tips που πρέπει να εφαρμόσεις αν ταξιδεύεις!
Διάλεξε ένα ζευγάρι κομψά sneakers

Το πιο απαραίτητο παπούτσι για ένα ταξίδι δεν είναι άλλο φυσικά από τα sneakers! Κι αυτό γιατί κανένα άλλο παπούτσι δε μπορεί να το συναγωνιστεί στην άνεση. Όσον κι αν σου αρέσουν τα τακούνια ή οι μπαλαρίνες ίσως δεν έχουν χώρο στη βαλίτσα σου αν πρέπει να πάρεις μόνο ένα ζευγάρι. Μην ξεχνάς ότι συνήθως στις εκδρομές είμαστε όλη μέρα στους δρόμους! Για το λόγο αυτό, με ένα ζευγάρι κομψά αθλητικά, τα οποία ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα, δε θα κουραστείς καθόλου!
Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για casual ανοιξιάτικα outfits

Πες ναι σε μια crossbody τσάντα

Η πιο βολική τσάντα για ένα ταξίδι δεν είναι άλλη από μια crossbody, δηλαδή μια τσάντα χιαστί! Κρατώντας μια τέτοια τσάντα θα έχεις ελεύθερα τα χέρια σου και θα είσαι πιο άνετη! Όσον αφορά το μέγεθος της τσάντας, είναι καλύτερα να καταφύγεις σε μια μεσαία τσάντα έτσι ώστε αφενός να χωράς όσα χρειάζεται και αφετέρου να μη σε βαραίνει πολύ και κουραστείς.
Δες επίσης: Όμορφα ανοιξιάτικα γυναικεία ρούχα
Φόρεσε χαλαρά παντελόνια

]]>

Μπορεί να θέλεις να βάλεις τα πιο στιλάτα σου παντελόνια στην εκδρομή αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάς την άνεση σου. Σκέψου μόνο πόσο δυσάρεστο θα είναι να περνάς μια ολόκληρη μέρα φορώντας ένα παντελόνι που σε στενεύει! Προτίμησε λοιπόν χαλαρά παντελόνια, όπως λινά παντελόνια, δοκιμασμένα τζιν παντελόνια και γενικότερα άνετ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss