Στις 22 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια της σειράς Mate 40 από τη Huawei

Έτοιμη να παρουσιάσει το επόμενο της κορυφαίο smartphone, το Mate 40, είναι η Huawei.

Στις 22 Οκτωβρίου και στις 3.00μμ ώρα Ελλάδος, έχουν προγραμματιστεί τα αποκαλυπτήρια της σειράς Mate 40, παραδοσιακά της δεύτερης κορυφαίας σειράς smartphone της Huawei μέσα στο έτος. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τον επίσημο λογααριασμό της εταιρείας στο Weibo, ο CEO της Huawei, Richard Yu, με το σχετικό teaser video της online εκδήλωσης να δείχνει μονάχα μια ίριδα ματιού, πθανόν μια αναφορά στην εξελιγμένη λειτουργία της κύριας κάμερας που θα φέρουν τα κορυφαία μοντέλα της σειράς.

Από παλαιότερες διαρροές γνωρίζουμε πάντως κάποια πράγματα για τα σχέδια της Huawei, με τα Mate 40 και Mate 40 Pro να φέρουν ένα πολλαπλό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος, το οποίο θα έχει κυκλικό, μεγάλο σχήμα. Με AMOLED οθόνες 6,4 και 6,7 ιντσών αντίστοιχα, κυρτές πλευρές. Στο εσωτερικό θα ενσωματωθεί το Kirin 9000 chipset, πιθανόν το πρώτο στα 5nm με υποστήριξη 5G, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Huawei με την αμερικανική κυβέρνηση να αποτελεί και το λόγο που η κινεζική εταιρεία να προχωρήσει σε μειωμένη παραγωγή των συγκεκριμένων μοντέλων. Το ίδιο ισχύει και για το λογισμικό που θα φέρει η συσκευή και το οποίο είναι μεν το Android αλλά χωρίς τις υπηρεσίες της Google, με τη Huawei να προωθεί δυναμικά το HMS και το δικό της App Gallery.

Επιστρέφοντας στις κάμερες, η κύρια κάμερα τουλάχιστον στο Pro μοντέλο αναμένεται να έχει ανάλυση 108MP ενώ δεν θα λείπει και λειτουργία οπτικού zoom στα 5x. Τέλος και τα δύο μοντέλα αναμένεται να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και στους χρόνους φόρτισης, με το μεγαλύτερο μοντέλο να υποστηρίζει ταχύτητες 66W.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss