Στο νοσοκομείο με πυρετό ο Ντόναλντ Τραμπ – “Είναι τρομοκρατημένος”

Ο Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου κάνει θεραπεία με Remdesivir. Δεν παρέδωσε την εξουσία και θα ασκεί από εκεί τα καθήκοντά του. Καταβεβλημένος και με την αγωνία στο πρόσωπό του βγήκε από τον Λευκό Οίκο. Έχει πυρετό, κόπωση και δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Ήδη κάποιοι βλέπουν κενό εξουσίας.

«Ανησυχούμε πολύ για την υγεία του Προέδρου». Με αυτά τα λόγια αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου περιέγραψαν την κατάσταση λίγη ώρα μετά την μεταφορά του σε στρατιωτικό νοσοκομείο μετά την διάγνωσή του Ντόναλντ Τραμπ, με κορονοϊό μετά και την εμφάνιση συμπτωμάτων.

Παρά το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μεταβίβασε τις εξουσίες του στον Αντιπρόεδρο Μαικ Πένς, η εικόνα που παρουσίασε βγαίνοντας από τον Λευκό Οίκο για να επιβιβαστεί στο Προεδρικό Ελικόπτερο, Marine One ήταν άκρως ανησυχητική.

Η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και αυτό επιβεβαιώθηκε και από αξιωματούχο του Λευκού Οίκου ο οποίος δήλωσε χωρίς να θέλει να κατονομαστεί στο CNN ότι ο Πρόεδρος με το που εμφάνισε συμπτώματα όπως πυρετό και μεγάλη κόπωση, κατατρομοκρατήθηκε. Πληροφορίες, επίσης αναφέρουν ότι δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Πηγή από την ειδική ομάδα για τον κορονοϊό του Λευκού Οίκου δήλωσε στο CNN: «Είμαστε στο σκοτάδι όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του Προέδρου».

Ακόμα και το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που ανέβασε στο twitter ο Τραμπ λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο έδειχνε έναν άλλον άνθρωπο.

Πηγή Newsit.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss