Στο στόχαστρο των Μιλγουόκι Μπακς ο Πι Τζέι Τάκερ

Τάκερ

Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να βελτιώσουν την άμυνά τους και βρίσκονται ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για να αποκτήσουν τον Πι Τζέι Τάκερ που αναμένεται να αποχωρήσει από τους Χιούστον Ρόκετς.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Σαμς Σαράνια, Νετς, Μπακς, Χιτ, Νάγκετς και Λέικερς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Άρη.

Ο δυναμικός και έμπειρος φόργουορντ διακρίνεται για την άμυνά του, αφού μπορεί να μαρκάρει παίκτες από το “1” μέχρι το “5”!

Παράλληλα, οι Ντιτρόιτ Πίστονς αναμένεται να αφήσουν ελεύθερο τον Μπλέικ Γκρίφιν και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τον Αντρέ Ντράμοντ.

Σενάρια αποχώρησης υπάρχουν και για τον Τζον Κόλινς των Ατλάντα Χοκς, ενώ θυμίζουμε ότι η διορία για τις μεταγραφές εκπνέει την 25η Μαρτίου.

Σε μια πολύ καλή είδηση, ο Κάρις ΛεΒέρτ των Ιντιάνα Πέισερς βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιστρέψει στη δράση στο δεύτερο μισό της σεζόν. Πρόκειται για μια… θαυματουργή εξέλιξη δεδομένου ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο των νεφρών, στα τέλη Ιανουαρίου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss