Στράτος Τζώρτζογλου: Η Σοφία Μαριόλα στο TLIFE, για το θάνατο της πεθεράς της: “Ο Στράτος περνά πολύ δύσκολα”

Πριν από λίγες ώρες ο Στράτος Τζώρτζογλου έχοντας στο πλευρό του, την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα συνόδευσε στη τελευταία  κατοικία της, την πολυαγαπημένη του μητέρα η οποία έφυγε από τη ζωή χθες σκορπώντας θλίψη στον αγαπημένο ηθοποιό και στους οικείους της.

Το Tlife επικοινώνησε με τη σύζυγό του Στράτου Τζώρτζογλου η οποία μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά ο γνωστός ηθοποιός. Οπως είπε η Σοφία Μαριόλα όλες αυτές τις μέρες εκείνος έτρεχε στο νοσοκομείο για να βρίσκεται κοντά της, έστω και από μακριά λόγω των αυστηρών μέτρων για τον κορονοϊό. Η σκέψη του όπως λέει χαρακτηριστικά η Σοφία Μαριόλα ήταν συνέχεια στη μητέρα του. 

“Ήταν στο νοσοκομείο δίπλα της, ο Στράτος, όλο αυτό το διάστημα,  τις τελευταίες μέρες δεν είχε κοιμηθεί καθόλου. Είχε χρόνιο πρόβλημα με τους πνεύμονες , πέθανε χθες το πρωί. Είχε χρόνια, αναπνευστικά, προβλήματα από το τσιγάρο. 
Πριν λίγες μέρες μπήκε στο νοσοκομείο αλλά γενικά μπαινοέβγαινε. Είναι μία απώλεια για μας ποτέ δεν το περιμένεις, πάντα πιστεύεις σε ένα θαύμα”ανέφερε η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού.

Για τον Στράτο Τζώρτζογλου είναι πολύ δύσκολες οι ώρες, αυτές, όπως λέει η σύζυγός του
“Της είχε πολύ αδυναμία και εκείνη τον αγαπούσε παρά πολύ, μοιάζουν κιόλας πολύ, είναι και ευαίσθητος πολύ ο Στράτος. Αντλεί δύναμη από μας τους δικούς του ανθρώπους αλλά τον βοηθά η πίστη του στο Θεό και στην εκκλησία” ανάφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του ηθοποιού.

-Η διάγνωση των γιατρών ποια ήταν;
“Ουσιαστικά το οξυγόνο όλο και λιγόστευε και οι πνεύμονες της οι οποίοι είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ. Πάντως από κορονοϊό δεν έφυγε όχι. Είχε χρόνιο πρόβλημα με τους πνεύμονες. Δύο χρόνια πριν είχε ξαναμπει στην Εντατική και την πρόλαβαν οι γιατροί στο τσακ” συμπλήρωσε η Σοφία Μαριόλα για το θάνατο της πεθεράς της. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss