Στόχος είναι οι ταινίες John Wick 4 και 5 να γυριστούν back to back – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Mετά το sequel του John Wickγια το οποίο σας είχαμε γράψει την άποψη μας, έίχαμε την κριτική μας για την ταινία John Wick Chapter 3: Parabellum, με το John Wick 4 να μεταφέρεται για το 27 Μαϊου 2022.

Ο Keanu Reeves θα επιστρέψει και με το John Wick 5 στα back-to-back sequels, καθώς θα γυριστούν μαζί μέσα στην χρονιά όπως ανέφερε ο ηθοποιός Ian McShane. Δήλωσε πως επικοινώνησε με τον Reeves και πιστεύουν πως θα βρεθούν μέσα στην χρονιά, καθώς το σενάριο για το John Wick 4 είναι έτοιμο και λέγεται πως θα γυριστεί και αυτή και η επόμενη μαζί. Από κει και πέρα φυσικά εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες αυτό.

Στην τρίτη ταινία o πρωταγωνιστής κυνηγιέται για δυο σημαντικούς λόγους: το ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο 14 εκ. δολαρίων για το… κεφάλι του και επίσης το ότι αφαίρεσε μια ζωή στο Continental Hotel. Δεν σκότωσε έναν απλό άνθρωπο, αλλά ένα μέλος του High Table που έδωσε την εντολή για αυτό το συμβόλαιο. Πλέον ο John Wick πρέπει να παλέψει με τις πιθανότητες, μιας και όλοι είναι εναντίον του.

Οι Halle Berry (Kingsman: The Golden Circle, X-Men), Anjelica Huston (The Royal Tenenbaums), Asia Kate Dillon (Orange is the New Black), Mark Dacascos (Brotherhood of the Wolf), Jason Mantzoukas (The League), Boban Marjanovic, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Hiroyuki Sanada αποτέλεσαν τα νέα ονόματα. Παράλληλα επέστρεψαν οι Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss