Συγκινεί ο Γιάννης Κότσιρας: Το μήνυμα για τον 39χρονο Dj, Δημήτρη Μπέλλο, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από κορονοϊό (pic)

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του 39χρονου Dj, Δημήτρη Μπέλλου από κορονοϊό. Ο ίδιος νοσηλεύτηκε για τέσσερις εβδομάδες στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε και “έφυγε” χθες από τη ζωή.

Ο Γιάννης Κότσιρας είχε γνωρίσει τον αδικοχαμένο Δημήτρη Μπέλλο πριν από μερικούς μήνες κι όταν έμαθε το δυσάρεστο γεγονός σοκαρίστηκε. Ο γνωστός καλλιτέχνης δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Dj, σημείωσε για τον ξαφνικό θάνατό του:

“Τον Δημήτρη, τον γνώρισα πριν μερικούς μήνες. Ένας ταλαντούχος νέος άνθρωπος. Έχω σοκαριστεί. Και όχι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Το μόνο που είχε είναι μία υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια και όλη την ζωή μπροστά του. Έφυγε στα 39 του από κορονοϊό. Αν δεν είχε κολλήσει COVID19 θα ζούσε. Τόσο απλά. Λυπάμαι πολύ. Προσέχετε πολύ. Σεβαστείτε τον κίνδυνο και ακολουθείτε τις οδηγίες προστασίας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του…”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss