Συγκινητικές στιγμές: Αποχαιρέτησε την Ρεάλ ο Καμπάτσο (videos)

Το τελευταίο του παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Φακούντο Καμπάτσο και υπήρξε πολύ συγκίνηση όταν αποσύρθηκε από το παρκέ – Άγγιξε το νταμπλ νταμπλ ο Νικ Καλάθης

Την τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε ο Φακούντο Καμπάτσο στο παιχνίδι με την Μανρέσα για την Liga Endesa. Ο Αργεντίνος γκαρντ αφήνει την Ρεάλ και πλέον ετοιμάζεται για να μετακομίσει στο NBA για τους Ντένβερ Νάγκετς.

Όταν ο Καμπάτσο αποσύρθηκε στον πάγκο λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης χαιρέτησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, σε μία αρκετά συναισθητικά φορτισμένη σκηνή.

Για την ιστορία η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 100-78 της Μανρέσα, με τον Φακούντο Καμπάτσο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση σκοράροντας 20 πόντους έχοντας και 4 ασίστ. Ο Σέρχιο Γιουλ πέτυχε 17 πόντους, ενώ ο Τζέισι Κάρολ σταμάτησε στους 13 πόντους.

Εξαιρετικός Καλάθης οδηγεί την Μπαρτσελόνα

Από εκεί και πέρα, εύκολη νίκη με 97-85 πήρε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σαραγόσα με τον Νικ Καλάθη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Ο Κόρι Χίγκινς με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, έχοντας στο πλευρό του τους Πιέρ Οριόλα (14π, 3ρ) και Μπράντον Ντέιβις (12π, 3ρ). Ο Νικ Καλάθης στα 22’15” που έμεινε στο παρκέ μέτρησε 11 πόντους (4/10 σουτ), 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη, σε μια… γεμάτη εμφάνιση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss