Συνετή λογική στη μάχη κορυφής

Μίλαν και Ρόμα κλείνουν το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Serie A, οι «ροσονέρι» αν επικρατήσουν ξεφεύγουν στο +4 από Νάπολι και Σασσουόλο, ανεβασμένη όμως η Ρόμα και φυσικά μπορεί να διεκδικήσει το αποτέλεσμα.

Η Μίλαν φέτος είναι εξαιρετική, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της χρονιάς, δείχνει ότι θέλει να αφήσει πίσω της τις κακές πορείες των προηγούμενων ετών και της ανυποληψίας. Είναι η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο νικών στα πέντε τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης, φυσικά είναι στην πρώτη θέση στο καμπιονάτο και επιχειρεί απόψε το 5/5 κόντρα στη Ρόμα. Μια Ρόμα που είναι όμως ανεβασμένη, μετρά τρεις σερί νίκες σε επίσημα και ασφαλώς μπορεί να κοντράρει και τους «ροσονέρι», έχοντας επτά νίκες στα 14 τελευταία ματς στο Μιλάνο. Επιλογή θα είναι το συνετό εύρος γκολ, το οποίο η Μίλαν έχει επιβεβαιώσει σε 6 από τα 8 πρώτα επίσημα ματς στη σεζόν. Στο 2,07 στον ΟΠΑΠ, τα 2-3 γκολ.

Η Τότεναμ στη γενική θεώρηση είναι μια αλλοπρόσαλλη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Και ενώ φέτος σκοράρει πολύ και έχει παίκτες όπως οι Κέιν και Σον, ικανούς να κάνουν τη διαφορά, ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανίσει το «τρελό» της πρόσωπο. Όπως στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, προηγούνταν ως το 82’ με 3-0, κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ και να ισοφαριστεί για το τελικό 3-3. Εκτίμηση είναι όμως πως θα βρει τον τρόπο να αντιδράσει, κόντρα στην αδύναμη επιθετικά Μπέρνλι, η οποία προέρχεται από το 0-0 με τη Γουέστ Μπρομ. Στο 1,40 το διπλό στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ: 2-3 γκολ (2,07)
(22:00): ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ: 2 (1,40)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss