“Σφαγή” Βαρούχα-Κάκου για ΠΑΟΚ! “Πέναλτι και κόκκινη” – Απίστευτη καρφάρα on air για Ολυμπιακό (Vid) | Sportdog Team

ΛαμίαΠΑΟΚ: Μεγάλη συζήτηση υπάρχει για ακόμα μία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος σχετικά με τη διαιτησία.

Το ματς που σήκωσε περισσότερη… σκόνη, ήταν αυτό ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, όπου οι Θεσσαλονικείς πέρασαν με 2-0, με τους γηπεδούχους όμως να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του Μανούχου, Παράπονα ωστόσο είχαν και οι «ασπρόμαυροι» και μάλλον δικαιολογημένα!

Μάλιστα, «φωνές» υπήρξαν και από τον Ολυμπιακό, με τον Κωνσταντίνο Καραπαπά συγκεκριμένα να παίρνει θέση στα social media και να… φωνάζει για κόκκινη κάρτα στον Τζόλη.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας λοιπόν, σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις στην «Αθλητική Κυριακή», στάθηκε σε δύο σφυρίγματα.

Αρχικά, για τη φάση του 34’ όπου ο πορτέρε Επασί κάνει κάκιστη έξοδο και βρίσκει στο πρόσωπο τον Ίνγκασον με γροθιές. Ο Μανούχος σφύριξε επιθετικό φάουλ, όμως ο Βαρούχας εξήγησε πως ο γκολκίπερ της Λαμίας έπεσε πάνω στον παίκτη του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει επιθετικό, γιατί ακούμπησε στην πλάτη του. Χαρακτήρισε λάθος την απόφαση και τόνισε πως υπάρχει παράβαση!

Από εκεί και πέρα όμως, για την αψιμαχία των Σκόνδρα και Τζόλη, σημείωσε πως σωστά ο παίκτης της Λαμίας πήρε κίτρινη κάρτα, όμως θα έπρεπε ο νεαρός άσος του Δικεφάλου να πάρει κόκκινη, γιατί χτύπησε εκτός φάσης στη συνέχεια τον αντίπαλό του. Μάλιστα, σημείωσε πως θα έπρεπε να επέμβει το VAR!

“Μυθεύματα από ανεκπαίδευτους! Μη πω και κάτι άλλο…”

Ο Τάσος Κάκος από την πλευρά του, αναλύοντας τις φάσεις από τη Λαμία στην αθλητική εκπομπή του OPEN, τόνισε μεταξύ άλλων ότι στη φάση του 34’ υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αυτός που εκτίθεται περισσότερο είναι το VAR (ο Κουμπαράκης) και όχι ο διαιτητής!

Από εκεί και πέρα για την περιβόητη φάση Σκόνδρα-Τζόλη, χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του Μανούχου για κίτρινη κάρτα στους δύο παίκτες και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε καμία κόκκινη στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, πέταξε και… καρφάρα τόσο προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που «φωνάζουν» όσο και προς τον Παναγιώτη Βαρούχα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τα περί κόκκινης είναι μυθεύματα από ανεκπαίδευτους! Μη πω και κάτι άλλο..».

Δείτε τις δύο φάσεις παρακάτω…

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ – Αυτόν αρπάζει ο Ιβάν με… ψίχουλα – Ο όρος έκπληξη!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss