Τάνια Τσανακλίδου – Ταμίλα Κουλίεβα: Το γκέι φιλί τους σε σειρά

 


Η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου υποδύονται ένα gay ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί του, στη νέα τηλεοπτική σειρά «Ζωή» του ΑΝΤ1.

Τα γκέι φιλιά στην τηλεόραση δεν είναι πια ταμπού. Παρόλα αυτά, αποτελούν θέμα που απασχολεί το κοινό και συζητιέται έντονα στα social media.

Η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου συναντιούνται τηλεοπτικά για πρώτη φορά και οι ρόλοι τους θα προκαλέσουν αίσθηση, αφού υποδύονται ένα γκέι ζευγάρι. 

Η εκπομπή «Breakfast@Star» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, σκηνή από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ζωή», στην οποία οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί. Το φιλί τους αναμένεται να γίνει viral.

Δείτε το βίντεο 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Τάνια Τσανακλίδου και Ταμίλα Κουλίεβα υποδύονται ένα ζευγάρι που  έχει χάσει το παιδί τους. Μετά από πολλά, τα ξαναβρίσκουν μέσα από την συμβολή της Μαρίας Καβογιάννη, οποία είναι η βασική πρωταγωνίστρια του σίριαλ και στην επανένωση τους όταν τα ξαναβρίσκουν έρχεται η σκηνή με το φιλί στο στόμα.

«Οι δύο κυρίες αυτές δεν είχαν ξανά βρεθεί ποτέ, η πρώτη τους φορά που βρέθηκαν, η πρώτη φορά που μίλησαν, η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, είναι σε αυτή σε αυτό το σίριαλ “Ζωή”, που ξεκινάει 7 Απριλίου» είπε η ρεπόρτερ.


Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss