Τέλος εποχής για την σειρά “Καφέ Της Χαράς” – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Το Καφέ της Χαράς ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των 00s και πλέον φτάνει στο τέλος της, καθώς ανέβασαν φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα στο θρυλικό καφενείο του Κολοκοτρωνητσίου, «Το Στέκι του Κολοκοτρώνη», η Τζόυς Ευείδη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Όταν γίνεται το τελευταίο γύρισμα και κάνεις ραπ χώρου η στενοχώρια είναι πολύ μεγάλη ,,,μόλις μας αποχαιρέτησε το ιστορικό καφενείο του Σταύρακα πρώην Φατσέα,,,σνιφ», έγραψε στο Instagram η Τζόυς Ευείδη. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις έγραψε: «Τέλος εποχής για τον καφενέ μας! Αμπαλάρουμε και πάμε γι’ άλλα!!!».

Φυσικά όταν έγιναν οι σχετικές ερωτήσεις, η Τζόυς Ευείδη απάντησε «έτσι λένε οι συγγραφείς μας», ενώ για το πόσα επεισόδια υπάρχουν ακόμα, είπε «13» και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε ερώτηση αν με την ανάρτησή του εννοεί ότι τελειώνει «Το Καφέ της Χαράς», απάντησε: «Τέλειωσαν τα γυρίσματα στον συγκεκριμένο χώρο για φέτος και μάλλον για πάντα!».

Το σενάριο της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» συνυπογράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά από το 2003 έως το 2006 από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και επέστρεψε ξανά στον ίδιο σταθμό στα τέλη του 2019. Συγκεκριμένα η τέταρτη σεζόν προβλήθηκε από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Στη σκηνοθεσία είναι ο Τάκης Μιχαήλ, ενώ πρωταγωνιστούν: Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Κώστας Φλοκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Περικλής Λιανός, Μαίρη Ραζή, Στέλιος Γούτης, Δημήτρης Μαχαίρας, Μαριαλένα Ροζάκη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Γιάννης Παπαθανάσης, Αντώνης Καλομοιράκης, Εύη Κολιούλη, Νίκος Τσάκωνας οι μικροί: Χρίστος και Κώστας Πιπεριάς – Σινανιώτης
και η Μαρία Κανελλοπούλου. Στο ρόλο της «Στέλλας» η Ζέτα Δούκα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss