Τέλος υποστήριξης για το YouTube app στο Apple TV 3ης γενιάς

Από τον επόμενο μήνα, το YouTube θα δεν υποστηρίζει την εγγενή αναπαραγωγή βίντεο στα Apple TV 3ης γενιάς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5Mac, ένα μήνυμα που εμφανίζεται στους κατόχους του σχετικού hardware της Apple που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2012, ενημερώνει ότι η εφαρμογή του YouTube θα σταματήσει να λειτουργεί. Οι δύο επόμενες γενιές της συσκευής που πωλούνται κανονικά στα καταστήματα, δεν επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή.

Το μήνυμα αναφέρει ότι από τις αρχές Μαρτίου, το YouTube app στα Apple TV 3ης γενιάς δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο, με τους χρήστες να μπορούν να δουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει. Κάτι τέτοιο θα είναι πάντως εφικτό μέσω streaming από άλλη iOS συσκευή, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας AirPlay. To YouTube δεν είναι πάντως η μόνο video streaming εφαρμογή η οποία προχωρά σε μια τέτοια κίνηση αφού έχει προηγηθεί το HBO Now ήδη από την περσινή χρονιά. 

Ένας από τους λόγους για την κίνηση αυτή είναι και η αδυναμία αναβάθμισης των εφαρμογών στις παλιές γενιές του Apple TV οι οποίες δεν διαθέτουν το δικό τους App Store όπως συμβαίνει πλέον, με τους προγραμματιστές να εξαρτώνται πλήρως από την Apple. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss