Η σορός του Ευστάθιου Ανθή φαίνεται πως είναι αυτή που βρέθηκε τον περασμένο Μάρτιο, έπειτα από ταυτοποίησή της την Τετάρτη 18 Μαΐου σύμφωνα με το anikolouli.gr. Οι βρετανικές Αρχές ταυτοποίησαν τη σορό από το δείγμα DNA, που έδωσε ο αδελφός του Δημήτρης, αλλά και από την οδοντοστοιχία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Σταύρο Γεωργίου, που εμφανίστηκε σε εκπομπή του MEGA: «Τελικά με την ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές και με την ταυτοποίηση του DNA βεβαιώνεται ότι η σορός που έχει βρεθεί, ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον Έλληνα που κάτω από περίεργες συνθήκες είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο όπου έμενε το προσωπικό.»

Παράλληλα, προσέθεσε: «Δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θεωρούμε δολοφονία αυτό που έγινε. Έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροψίας νεκροτομής και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.»

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου και η σορός του βρέθηκε πάνω από έναν μήνα μετά, στις 13 Απριλίου σε προχωρημένη σήψη, στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας στο Bigbury Bay. Μέχρι τώρα, οι Αρχές προσπαθούσαν να ταυτοποιήσουν την σορό του πριν προβούν σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας της περιοχής τον Απρίλιο: 

«Εχθές περίπου στις 5 το απόγευμα, η ακτοφυλακή του Falmouth επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο εύρημα στο νερό στο Bigbury Bay. Οι ναυαγοσώστες επενέβησαν και με τη βοήθεια σωστικής λέμβου ανέσυραν μία σορό από το νερό. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».