Τα γράφαμε- Αυτές είναι οι έκτακτες ανακοινώσεις Χαρδαλιά. Πάμε για γενικό Lockdown – nassosblog.gr

Τι σας γράφαμε απο χθές; Ότι οι λοιμωξιολόγοι ζητούν απο τον Πρωθυπουργό να κλείσει τα πάντα για δυο εβδομάδες. Και ο Μητσοτάκης έχει μάθει να διαχειρίζεται καυτές πατάτες απο την αρχή της πρωθυπουργίας του. Με γνώμωνα την υγεία των πολιτών και το δημόσιο συμφέρον, ο Κυριάκος έδωσε εντολή στον Χαρδαλιά σήμερα στη συνεντευξη τύπου να εξαγγείλει τα νεά μέτρα… που θα θυμίσουν το γενικό Lockdown του Μάρτη του 2020.

Τι σημαίνει αυτό;

  • Γενικευμένη απαγόρευση, δηλαδή μετακίνηση για επίσκεψη σε γιατρό, φαρμακείο, σούπερ μάρκετ και άθληση μόνο εντός του δήμου, δηλαδή χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου. Συνεπώς, δεν θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και οι πολίτες θα βγαίνουν από το σπίτι, μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Και αυτό γιατί οι εικόνες συνωστισμού στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, αλλά και σε πάρκα της περιφέρειας έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς.
  • Λειτουργία του Δημοσίου αυστηρά με το απαραίτητο προσωπικό και συναλλαγές μόνο με ραντεβού και ενίσχυση της υποχρεωτικής τηλεργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
  • Αλλαγή ωραρίου στη βραδινή απαγόρευση τα Σαββατοκύριακα. Αυτό σημαίνει ότι αντί για τις 18.00, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 μέχρι τις 05:00, όπως τις καθημερινές.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss