Τα καλύτερα παιχνίδια MMO για iOS και Android (2020)

Τα καλά παιχνίδια MMO για κινητές συσκευές έχουν γίνει όλο και πιο περιζήτητα τα τελευταία χρόνια. Ένας μεγάλος λόγος για αυτήν την αύξηση της δημοτικότητας είναι το γεγονός ότι στις μέρες μας, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά και συναρπαστικά παιχνίδια σαν κονσόλα, λόγω του προηγμένου υλικού που υπάρχει στα σύγχρονα τηλέφωνα και tablet. Έτσι, οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να απολαύσουν τέτοια παιχνίδια, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι το τηλέφωνο στην τσέπη σας.

Δεν είστε σίγουροι τι είναι τα παιχνίδια “MMO”; Λοιπόν, ας εξηγήσουμε. Το MMO είναι ένα αρκτικόλεξο για το “Massively Multiplayer Online”. Ως εκ τούτου, τα παιχνίδια MMO σας βάζουν πάντα σε ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με πολλούς άλλους παίκτες. Μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε ομάδες, να κάνετε επιδρομή σε μπουντρούμια, να ολοκληρώσετε αποστολές, να σκοτώσετε ισχυρά bosses ή να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες σε υπέροχες μάχες PvP (Player vs Player).

Σας αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια; Εάν ναι, μη διστάσετε να δείτε τις προτάσεις μας παρακάτω. Αυτή η λίστα περιέχει τα καλύτερα παιχνίδια MMO που διατίθενται επί του παρόντος για iPhone και iPad (iOS), καθώς και τηλέφωνα και tablet Android!

Rangers of Oblivion

Download: Android | iOS

Οι οπαδοί της σειράς Monster Hunter θα χαρούν να γνωρίζουν ότι υπάρχει μια εναλλακτική λύση για κινητά και το όνομά της είναι Rangers of Oblivion. Συνεργαστείτε με άλλους παίκτες ή επιλέξτε να αντιμετωπίσετε μόνοι τα εκατοντάδες θηρία και τέρατα εκεί έξω, σε αυτό το επικό MMO RPG. Το παιχνίδι διαθέτει μάχη σε πραγματικό χρόνο και έναν μεγάλο κόσμο γεμάτο θησαυρούς και δραστηριότητες, καθώς και πάνω από 10 μοναδικούς τρόπους παιχνιδιού.

Μάθετε τους 6 μοναδικούς τύπους όπλων: Greatsword, Lance, Longbow, Twin Blades, Staff και Armored Gauntlets. Κυνηγήστε, σκοτώστε και λεηλατήστε τέρατα για να σφυρηλατήσετε ισχυρότερο εξοπλισμό και να κερδίσετε δυνατότερους και πιο σκληρούς εχθρούς.

Evil Lands

Download: Android | iOS

Το Evil Lands είναι ένα MMO RPG φαντασίας με περιβάλλον που μοιάζει με αυτό που βλέπουμε στα παιχνίδια The Elder Scrolls, συγκεκριμένα το Oblivion και το Skyrim. Εκτός από τα ευχάριστα γραφικά και τη μουσική, καθώς και την ποικιλία των μεσαιωνικών θεμάτων, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν μια λειτουργία συνεργασίας και μια λειτουργία μάχης PvP.

Αφού επιλέξετε τι είδους ήρωας θέλετε να είστε – πολεμιστής, μάγος ή δολοφόνος, αρχίζετε αμέσως να παίζετε χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσετε μαθήματα, καθώς τα χειριστήρια είναι στάνταρ και διαισθητικά. Εξερευνήστε τα μαγικά περιβάλλοντα και τα δάση που μοιάζουν με μπουντρούμια όπου τα τέρατα παραμονεύουν, προκειμένου να μαζέψετε λεηλασίες και να αναβαθμίσετε τον εξολπισμό σας.

World of Kings

Download: Android | iOS

Μπορεί να μην υπάρχει World of Warcraft για κινητά, αλλά το World of Kings είναι μια φανταστική εναλλακτική λύση. Χάρη στον τεράστιο ανοιχτό κόσμο του με επικά μπουντρούμια και την υποστήριξη έως και 25 παικτών που παλεύουν μαζί ενάντια σε μια ποικιλία ισχυρών εχθρών, αυτό είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό MMO RPG.

Το παιχνίδι διαθέτει πλήρη στοιχεία RPG και ευχάριστα γραφικά, διαισθητικά χειριστήρια φιλικά προς τα κινητά και μεγάλη ποικιλία φυλών, ακόμη και κατοικίδια. 

Lineage 2: Revolution

Download: Android | iOS

Με βάση το PC MMO Lineage 2, η τεράστια κλίμακα αυτού του τίτλου τον κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει. Η λειτουργία μάχης ανοιχτού κόσμου επιτρέπει έως και 200 παίκτες να πολεμούν σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχουν επίσης 20 ανταγωνιστικοί τρόποι παιχνιδιού 20 έναντι 20 και 50 έναντι 50.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να μαζέψουν μεγάλες ομάδες για να επιτεθούν σε bosses, καθώς εξερευνούν έναν τεράστιο κόσμο. Εάν παίζετε με τους φίλους σας ή βρείτε κάποιον που σας αρέσει στο διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ομάδες και συντεχνίες, προκειμένου να διευκολύνετε την ομαδοποίηση και την επιδρομή.

Μπορείτε να διαλέξετε από διάφορες κατηγορίες χαρακτήρων και φυλές, όπως Ανθρώπους, Elf και Dwarf. Αυτό το παιχνίδι υποστηρίζεται επίσης από το Unreal Engine 4, οπότε αν σας αρέσουν τα όμορφα γραφικά, δεν θα απογοητευτείτε.

Dungeon Hunter 5

Download: Android | iOS

Το franchise Dungeon Hunter είναι πολύ αγαπητό στον κόσμο των παιχνιδιών για κινητά. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, ας σας παρουσιάσουμε έναν από τους πιο δημοφιλείς τίτλους hack’n’slash για να κατεβάσετε σε smartphone.

Το Dungeon Hunter 5 δεν είναι παιχνίδι MMO με την κλασική έννοια του όρου. Αντ ‘αυτού, βασίζεται σε co-op και ασύγχρονα multiplayer, παρόμοια με άλλους τίτλους για κινητά όπως το Clash of Clans. Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας ενός παίκτη, αποκτάτε διαφορετικά στοιχεία για να τοποθετήσετε στο δικό σας μπουντρούμι για να επιτεθούν οι άλλοι παίκτες. Το μπουντρούμι σας περιλαμβάνει επίσης μια ελεγχόμενη από τον AI έκδοση του δικού σας χαρακτήρα, οπότε αν έχετε αναπτύξει τη βάση και τον χαρακτήρα σας αρκετά καλά, μπορείτε απλώς να απομακρύνετε άλλους παίκτες και να προστατεύσετε το χρυσό σας.

Εκτός από αυτό, το Dungeon Hunger 5 παίζει πολύ σαν ένα κλασικό hack’n’slash, με ωραία γραφικά και αρκετά διασκεδαστικούς μηχανισμούς παιχνιδιού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss