Τα μυστικά πίσω από τα beauty looks στο show του Giorgio Armani – ELLE

Τα μυστικά πίσω από τα beauty looks στο show του Giorgio Armani

Η Εβδομάδα Μόδας στην Ιταλική πρωτεύουσα ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίζει να εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο, ώστε όλα τα βλέμματα αυτή την στιγμή είναι στραμμένα στην πόλη της απόλυτης  κομψότητας και του στυλ: το Μιλάνο! Εμβληματικοί οίκοι και designers για ακόμα μια φορά δημιούργησαν ρούχα υψηλής ραπτικής που κόβουν την ανάσα, που μας εμπνέουν και ανεβάζουν την διάθεση μας στα ύψη. Χρώματα γεμάτα ένταση, πρωτοποριακά υφάσματα και ζωηρά prints κατακλίζουν τα runways και ορίζουν τις νέες τάσεις, εκείνες που θα φοράμε ξανά και ξανά το φθινόπωρο του 2021. Ανάμεσα σε αυτούς και ο θρυλικός πια Giorgio Armani, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιταλική φινέτσα και αισθητική. Αυτή τη φορά με μια πιο pop διάθεση και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα ο μετρ της κομψότητας μάς ταξίδεψε με τις δημιουργίες του για την σεζόν Fall-Winter 2021. Βελούδινα υφάσματα, λιτές και κλασικές γραμμές που παράλληλα συνδυάζουν άψογα μια ανεπιτήδευτη κομψότητα και άνεση κυριάρχησαν στο catwalk. Και επειδή, όπως έχουμε πολλάκις τονίσει, ένα outfit δεν είναι πότε ολοκληρωμένο χωρίς το ανάλογο μακιγιάζ και hairstyle, εμείς δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και σε όλα τα beauty details που όρισαν το λαμπερό show του οίκου Armani και τα οποία επιμελήθηκε η international make-up artist, Linda Cantello. «Ήθελα όλοι να δείχνουν απλοί, φρέσκοι, νέοι και ελεύθεροι. Ας ελπίσουμε ότι καλές στιγμές είναι μπροστά…»,δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια και κάπως έτσι μας εξήγησε ότι τα γεγονότα της εποχής αποτέλεσαν σημαντική πηγή έμπνευση για τη σύνθεση των μακιγιάζ της.

Φτιάξε step by step το μακιγιάζ από το show του Giorgio Armani

ΠΡΟΣΩΠΟ: H Linda Cantello προετοίμασε την επιδερμίδα με το primer του οίκου Armani, Luminous Silk Hydrating. Στη συνέχεια εφάρμοσε το make-up, Designer Lift Foundation, και χάρισε extra φωτεινότητα στα σημεία που χρειάστηκε, χρησιμοποιώντας το concealer, Luminous Silk.

ΜΑΤΙΑ: Η global make-up artist έδωσε έμφαση στο βλέμμα, τονίζοντας τις βλεφαρίδες με την μάσκαρα, Eyes To Kill Classico.Eφαρμόσε μόνο στο επάνω βλέφαρο προκειμένου να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα πιο φρέσκο .Tα φρύδια έπαιξαν εξίσου σημαντικό ρόλο στην δημιουργία των beauty looks.Η Linda Cantello δημιούργησε ένα καλοσχηματισμένο σχήμα στο φρύδια με το High Precision Brow Pencil και στη συνέχεια γέμισε τα κενά με την ανάλογη απόχρωση

ΧΕΙΛΙΑ & ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ: Το χρώμα στα χείλι «κινήθηκε» σε φυσικούς τόνους. Η Linda Cantello εφάρμοσε στα χείλια το Lip Maestro και συγκεκριμένα επέλεξε την απόχρωση #102, «Sandstone».Μάλιστα χρησιμοποίησε το ίδιο προϊόν  για να δώσει χρώμα και στα ζυγωματικά.

– men edition –

Σε όλα τα catwalks ακόμα και οι άντρες μοντέλα επιδέχονται μια beauty παρέμβαση. Έτσι με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο η Linda Cantello τόνισε τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και έδωσε μια όψη φρεσκάδας και λάμψης στην επιδερμίδα τους. Συγκεκριμένα προετοίμασε την επιδερμίδα των μοντέλων απλώνοντας την ενυδατική κρέμα λάμψης, Armani Prima Glow-On Moisturazing Cream.Mε αυτό το τρόπο διασφάλισε την απαραίτητη τόνωση της επιδερμίδας. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το Neo Nude Foundation και το conscealer Luminus Silk  για να χαρίσει ομοιόμορφη κάλυψη .Τέλος, τόνισε τα φρύδια τους με το Eye&Brow Maestro στην κατάλληλη απόχρωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η νέα συλλογή του οίκου Prada μετατρέπει το περίτεχνο σε λειτουργικό και μας συστήνει μια μετα-πανδημική προσέγγιση ντυσίματος

Η Kaia Gerber είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Celine

New York Fashion Week Report: 4 ανερχόμενοι σχεδιαστές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss