Τα νέα Honor 70 Pro και 70 Pro+ έχουν χαρακτηριστικά ναυαρχίδας με τιμές «mid-range»

Στις αρχές της χρονιάς, η Honor λανσάρισε τη σειρά Magic 4, συμπεριλαμβανομένου και του Honor Magic 4 Pro. Οι συσκευές προσέφεραν αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων ήταν η ασύρματη φόρτιση 100W.

Τώρα, η Honor επανέρχεται με την ανακοίνωση των νέων Honor 70 (αποτελεί την οικονομικότερη «vanilla» έκδοση με τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς), Honor 70 Pro και Honor 70 Pro+, τα οποία έρχονται με ορισμένα high-end χαρακτηριστικά που είδαμε και στη σειρά Magic 4 ενώ δεν διαθέτουν άλλα -τα ακριβότερα- για λόγους μείωσης του κόστους. Χάρη σε αυτό τον συμβιβασμό, τα νέα Honor 70 Pro και 70 Pro+ αποτελούν μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία εμπειρία χρήσης ναυαρχίδας, αλλά δεν χρειάζονται όλα τα high-end χαρακτηριστικά που προσφέρει η σειρά Magic 4.  

Στο εσωτερικό του Honor 70 Pro+ βρίσκεται το νέο 4nm SoC της MediaTek, Dimensity 9000, το οποίο διαθέτει επεξεργαστή με έναν πυρήνα Cortex-X2  στα 3,05 GHz, τρεις πυρήνες Cortex-A710, τέσσερις πυρήνες Cortex-A510 και τη Mali-G710 MC10 GPU καθώς και ένα νέο 5G modem (sub-6GHz). Το Honor 70 Pro+ θα διατεθεί με μνήμη έως 12GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη OLED (πάνελ 10-bit με 1920MHz PWM dimming υψηλής συχνότητας και 120Hz ρυθμό ανανέωσης) με διαγώνιο 6,78 ιντσών, που μπορεί να απεικονίσει βίντεο σε φορμά HDR Vivid, το οποίο ως επί το πλείστον αναπτύχθηκε από την Huawei.
Και οι τρεις συσκευέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss