Τα Παιδιά της Πίστας Podcast | 20 – FIFA 21, PS5/Xbox Series X UI, Mario Kart #facts

Αν θέλατε να πραγματοποιήσετε μία αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό της Microsoft ή στα Windows 10 αλλά δεν μπορούσατε να το κάνετε λόγω των υψηλών τιμών, τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τα Παιδιά της Πίστας αναλύουν όλα όσα μάθαμε αυτή την εβδομάδα για το περιβάλλον χρήστη, τα μενού και την όλη εμπειρία που θα προσφέρουν τα Xbox Series X και PS5. Παράλληλα παρακολούθησαν το τέταρτο επεισόδιο του Night City Wire και σχολιάζουν τα οχήματα και τα στυλ του Cyberpunk 2077 μην μπορώντας να κρύψουν την ανυπομονησία τους.

Με αφορμή την κυκλοφορία του Mario Kart Live: Home Circuit βρήκαν και μοιράζονται τα πιο ενδιαφέροντα facts για τη σειρά, ενώ δεν παραλείπουν να συζητήσουν για το FIFA 21, το gameplay του και τις διαφορές που -δεν- έχει από το FIFA 20. Ακόμα, ματιά στις κυκλοφορίες της εβδομάδας και νέα σε ρυθμό πολυβόλου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο του gaming.

Αναλυτικά:

01:25 – Μενού και περιβάλλον χρήστη σε PS5 και Xbox Series X

11:03 – Οχήματα και στυλ στο Cyberpunk 2077 (Night City Wire – επεισόδιο 4)

22:19 – Mario Kart Live: Home Circuit

27:00 – Mario Kart #facts

32:35 – Νέα σε ρυθμό πολυβόλου

34:13 – Εντυπώσεις από το FIFA 21

40:22 – Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss