Τα Παιδιά της Πίστας Podcast | 24 – Εντυπώσεις από PS5/Xbox Series X, Top13 spooky video games

Τα Παιδιά της Πίστας είναι πλέον και στο Facebook!

Γίνετε μέλη του group τους και απολαύστε καθημερινή, αμφίδρομη επικοινωνία, επιπλέον υλικό και άλλα πολλά που θα ανακοινώσουν εν καιρώ.

Τα Παιδιά της Πίστας όμως δεν έχουν μόνο group στο Facebook αλλά και τις κονσόλες νέας γενιάς! Έχοντας… γράψει τις πρώτες ώρες τους σε PS5 και Xbox Series X, Τίμος και Πέτρος αναλύουν το design, την ταχύτητα, τον θόρυβο που -δεν- κάνουν, την αίσθηση των χειριστηρίων τους και βέβαια την απόδοσή τους στο gaming, προσφέροντας μια πρώτη εικόνα των συστημάτων.

Παρασκευή και 13 όμως σήμερα και η ημέρα δε γινόταν να περάσει έτσι. Το αγαπημένο σας (not) δίδυμο έψαξε και βρήκε τους 13 πιο τρομακτικούς τίτλους που αξίζει να παίξετε (σήμερα, αύριο, όποτε θέλετε τέλος πάντων, το ίδιο θα τρομάξετε). Όπως κάθε βδομάδα νέα σε ρυθμό πολυβόλου από τον χώρο των video games, οι κυκλοφορίες της εβδομάδας και ένα teaser για την επόμενη.

Αναλυτικά:

01:00 – Έχουμε group στο Facebook!

02:23 – Η σπέσιαλ γκεστ εμφάνιση Των Παιδιών της Πίστας

04:09 – Οι εντυπώσεις μας από το Xbox Series X

12:05 – Οι εντυπώσεις μας από το PS5

22:53 – Τα top13 πιο τρομακτικά video games

42:14 – Νέα σε ρυθμό πολυβόλου

43:31 – Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss