Τα Παιδιά της Πίστας Podcast | 25 – Εντυπώσεις από Assassin’s Creed Valhalla & The Dark Pictures Anthology

Έχοντας πλέον τις νέες κονσόλες στα χέρια τους, Τα Παιδιά της Πίστας το έριξαν στο παιχνίδι! Τίμος και Πέτρος πέρασαν τη βδομάδα τους σε Mercey και Little Hope, “λιώνοντας” τα Assassin’s Creed Valhalla και The Dark Pictures Anthology: Little Hope αντίστοιχα και όπως φαντάζεστε δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους.

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται όμως σηματοδότησε και το λανσάρισμα του PS5 στις ευρωπαϊκές αγορές, με Τα Παιδιά της Πίστας να σχολιάζουν όλα όσα σημειώθηκαν, αναδεικνύοντας τα όποια παρατράγουδα. Όπως κάθε βδομάδα, δεν παραλείπουν να ρίξουν την καθιερωμένη ματιά στην αγορά του gaming με νέα σε ρυθμό πολυβόλου και τις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες.

Όσο για την επόμενη; Έχει μπάλα και πιστολίδι! Εσείς στο μεταξύ μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη του group τους στο Facebook. Δε θα χάσετε.

Αναλυτικά:

01:59 – Λανσάρισμα PS5 στην Ευρώπη/Ελλάδα

09:27 – Περί Black Friday

12:30 – Οι εντυπώσεις μας από το Assassin’s Creed Valhalla

23:31 – Οι εντυπώσεις μας από το The Dark Pictures Anthology: Little Hope

31:02 – Νέα σε ρυθμό πολυβόλου

32:27 – Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss