Τα Παιδιά της Πίστας Podcast | 34 – Αφιέρωμα στην ιστορία των Hitman, Facts & Διαγωνισμός

Το Hitman 3 κυκλοφορεί αυτή τη βδομάδα και Τα Παιδιά της Πίστας το γιορτάζουν με τον τρόπο τους -ένα σούπερ αφιέρωμα σε ολόκληρο το franchise! Τίμος και Πέτρος γυρνούν τον χρόνο 21 χρόνια πίσω και ρίχνουν μια ξεχωριστή ματιά στις περιπέτειες του Agent 47.

Εννιά τίτλοι και δύο ταινίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Παιδιών της Πίστας που φροντίζουν να… διανθίσουν την έρευνά τους με πολλά και ενδιαφέροντα facts -από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή της σειράς και τους ηθοποιούς που τον ενσαρκώνουν/δανείζουν τις φωνές τους, μέχρι τα περίφημα πιστόλια του και την εξίσου διάσημη φαλάκρα του! Παράλληλα, δεν παραλείπουν να ρίξουν την καθιερωμένη ματιά στην αγορά και τις νέες κυκλοφορίες.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρίσκετε Τα Παιδιά της Πίστας στο group τους στο Facebook για καθημερινή επικοινωνία, κληρώσεις και πολλά άλλα που ετοιμάζουν.

Αναλυτικά:

02:49 – Hitman: Codename 47, Hitman 2: Silent Assassin

11:58 – Hitman: Contracts, Hitman: Blood Money

18:00 – Hitman: Absolution

30:10 – Hitman

36:48 – Hitman 2

39:48 – Hitman 3 & Διαγωνισμός

41:29 – Νέα σε ρυθμό πολυβόλου

43:44 – Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

44:05 – Τι παίζουμε;

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss